top of page

Avon na modni reviji "Summer vibes"

Agencija Glammodels je v sodelovanju z lokalom Nana na Glavnem trgu Maribor priredila prav posebni modni šov, ki so ga letos poimenovali »Summer vibes«.

Že tradicionalno tretje leto zapored, so ob zaključku Festivala Lent zakorakali v pisano poletje in prihod naznanili še z modnimi trendi, ki bodo letos v času poletja nenadomestljivi. Na veliki modni reviji so na enem mestu organizatorji modne revije (agencija Glammodels in kavarna NANA) združili unikatne in izbrane pondunike razničnih blagovnih znamk, ki jih lahko najdete v centru mesta, kot tudi izbranih modnih kreatorjev in oblikovalcev.

Na veliki modni reviji so se predstavile znamke: All4kids, Avon, športna trgovina Hervis, Everly, Moi, trgovina KiK, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more. Nepogrešljiv je bil seveda izhod finalistk v kopalkah modne kreatorke Nancy Alijančič v čevljih Alpina ter Gordane Grandošek Whiddon, ki je večer zaključila s spektakularnim izhodom večernih kreacij, ki so jih predstavljale finalistke Miss Slovenije 2018 v družbi 1.spremljevalke Miss Slovenije in Miss Nove 2017 Lane Krajncin 2.spremljevalke Miss Slovenije in Miss Slovenskih novic 2017 Patricije Finster.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo,

za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote. Tokratni oder na katerem so se sprehodile finalistke Miss Slovenije je bil odet v cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU.

Za prav posebni glasbeni spektakel je poskrbel saksofonist Sašo Fekonja, ki je obiskovalce popeljal v svet jazza v kombinaciji z modernimi ritmi DJ Aljaža. Za plesno poslastico večera pa sta poskrbela plesalca Arnej Ivkovičin njegova soplesalka Giovana Gabriela Klarič.

V drugem izhodu se nam je predstavilo podjetje AVON

Avon je vodilno svetovno podjetje v direktni prodaji kozmetičnih proizvodov. Poleg kozmetičnih proizvodov najdete v Avonovem katalogu tudi modne dodatke in nakit, ki ga predstavljamo tudi danes. Kolekcija nakita vsebuje klasične in trendi kose, kar lahko najdete tudi v aktualnem katalogu. Avonov nakit ne vsebuje niklja in je hipoalergen. Avon svojim članom omogoča naročanje preko spleta v udobju lastnega doma. Katalog izhaja vsake tri tedne in je Avonova trgovina. Avon je prisoten na vseh kontinentih, v več kot 100 državah po svetu in ima več kot 6 milijonov samostojnih predstavnic, imenovanih Avon Ladies. Avon v Slovenijiprav letos praznuje prvih 15 let! Danes nam bodo predstavili svoje modne dodatke.

Ne spreglejte:

bottom of page