top of page

All4KIDS na modni reviji Summer Vibes

Agencija Glammodels je v sodelovanju s kavarno Nana na Glavnem trgu Maribor priredila prav posebni modni šov, ki so ga letos poimenovali »Summer vibes«.


Že tradicionalno tretje leto zapored, so ob zaključku Festivala Lent zakorakali v pisano poletje in prihod naznanili še z modnimi trendi, ki bodo letos v času poletja nenadomestljivi. Na veliki modni reviji so na enem mestu organizatorji modne revije (agencija Glammodels in kavarna NANA) združili unikatne in izbrane pondunike razničnih blagovnih znamk, ki jih lahko najdete v centru mesta, kot tudi izbranih modnih kreatorjev in oblikovalcev.

Na veliki modni reviji so se predstavile znamke: All4kids, Avon, športna trgovina Hervis, Everly, Moi, trgovina KiK, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more. Nepogrešljiv je bil seveda izhod finalistk v kopalkah modne kreatorke Nancy Alijančič v čevljih Alpina ter Gordane Grandošek Whiddon, ki je večer zaključila s spektakularnim izhodom večernih kreacij, ki so jih predstavljale finalistke Miss Slovenije 2018 v družbi 1.spremljevalke Miss Slovenije in Miss Nove 2017 Lane Krajncin 2.spremljevalke Miss Slovenije in Miss Slovenskih novic 2017 Patricije Finster.


Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo,

za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote. Tokratni oder na katerem so se sprehodile finalistke Miss Slovenije je bil odet v cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU.


Za prav posebni glasbeni spektakel je poskrbel saksofonist Sašo Fekonja, ki je obiskovalce popeljal v svet jazza v kombinaciji z modernimi ritmi DJ Aljaža. Za plesno poslastico večera pa sta poskrbela plesalca Arnej Ivkovičin njegova soplesalka Giovana Gabriela Klarič.


1. IZHOD smo namenili najmlajšim s trgovinico ALl4KIDS iz Gosposke ulice Maribor

Imeti otroka ima zraven mnogo drugih stvari eno magično moč - spremeni ti pogled na življenje in te naredi srečnega. V centru mesta Maribor boste našli čudovito butično trgovinico All4kids, v kateri imajoi čudovite stvari, ki olajšajo zasedeno življenje mamice in ostalih družinskih članov. Z izdelki, ki jih ponujajo bodo mamice, očetje, babice, dedki,… doživeli posebne trenutke, saj so primerni za vsakodnevno uporabo in jih enostavno lahko uporabimo kjerkoli, kadarkoli, v vsakem gospodinju, ter za vsakega družinskega člana. Ker se v sami trgovni najde tudi kaj za mlade damice, se nam bodo le-te predstavile s čudovitimi torbami in nahrbtniki blagovnih znamk My Bag’s in Trixie. Blagovna znamka My Bag’s prihaja iz Španije. Veseli smo, da smo tudi mi postali del te uspešne ekipe, ki se trudi z ustvarjanjem čudovitih, unikatnih in drugačnih stvari, s katerimi vam obljubljamo, da boste doživeli posebne trenutke.


Ne spreglejte:

bottom of page