top of page

SUMMER VIBES – Modni spektakel ob zaključku Festivala LENT

V Mariboru se je v lokalu NANA, na Glavnem trgu odvijal modni spektakel, na katerem so nastopile finalistke Miss Slovenije 2018

Agencija Glammodels je v sodelovanju z lokalom Nana na Glavnem trgu Maribor priredila prav posebni modni šov, ki so ga letos poimenovali »Summer vibes«.

Že tradicionalno tretje leto zapored, so ob zaključku Festivala Lent zakorakali v pisano poletje in prihod naznanili še z modnimi trendi, ki bodo letos v času poletja nenadomestljivi. Na veliki modni reviji so na enem mestu organizatorji modne revije (agencija Glammodels in kavarna NANA) združili unikatne in izbrane pondunike razničnih blagovnih znamk, ki jih lahko najdete v centru mesta, kot tudi izbranih modnih kreatorjev in oblikovalcev.

IZHOD trgovine ALL4KIDS

Izhod AVON

Izhod trgovina KIK

Izhod GALERIJA KREATIVNIH

Na veliki modni reviji so se predstavile znamke: All4kids, Avon, športna trgovina Hervis, Everly, Moi, trgovina KiK, Alegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more, Princess. Nepogrešljiv je bil seveda izhod finalistk v kopalkah modne kreatorke Nancy Alijančič v čevljih Alpina ter Gordane Grandošek Whiddon, ki je večer zaključila s spektakularnim izhodom večernih kreacij, ki so jih predstavljale finalistke Miss Slovenije 2018 v družbi 1.spremljevalke Miss Slovenije in Miss Nove 2017 Lane Krajncin 2.spremljevalke Miss Slovenije in Miss Slovenskih novic 2017 Patricije Finster.

Izhod trgovine HERVIS

Izhod MOI

Izhod EVERLY

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo, za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote. Tokratni oder na katerem so se sprehodile finalistke Miss Slovenije je bil odet v cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU.

Za prav posebni glasbeni spektakel je poskrbel saksofonist Sašo Fekonja, ki je obiskovalce popeljal v svet jazza v kombinaciji z modernimi ritmi DJ Aljaža.

Izhod salona KISILAK

Izhod trgovine AVOCADO

Izhod trgovine LUNA in Bags&MORE

Izhod kreacij Gordane Grandošek Whiddon GGW.

Izhod trgovine ALLEGRIA

Izhod kopalk Nancy

Za plesno poslastico večera pa sta poskrbela plesalca Arnej Ivkovičin njegova soplesalka Giovana Gabriela Klarič


Med gosti, ki so spremljali modno revijo smo v prvi vrsti lahko opazili stand up komičarko Martino Ipša, modne blogerke Ano Cepec, Fiono Čuček ter Sabrino Vidovič, prišel je tudi Sašo Radovič, športnik Vitja Sikošek in Guinnessov rekorder Sandi Bitenc. Modno dogajanje je spremljala tudi manekenka Aida Muratovič. Lastnici trgovine Allegria Kim Božič je družbo delal tudi modni oblikovalec David Hojnik. Modno revijo je spremljal nepogrešljiv Damjan Murko.


Več utrinkov vam bom pripravila v posameznih objavah, ki bodo še sledile.


Foto: Aleš Kocbek


Ne spreglejte:

bottom of page