top of page

Rabljena oblačila so še kako uporabna!

Poznate ta občutek, ko odprete svoje omare in kot zakleto ne najdete nič primernega za obleči? Po drugi strani pa vaše omare pokajo po šivih od vse nepotrebne navlake?

Sama imam konstantno enak problem, ampak sem se naučila, da pridno stvai, ki jih ne nosim, ali so mi premala, dam na kup, ki ga nato odnesem na menjalnice, ki jih imamo v Mariboru. Tokrat smo se z ekipo Glammodels odpravili na poletno menjalnico, kjer smo predstavili to ideologijo o menjavi oblačil tudi širši publiki.

V tujini so "swap party-ji" prisotni in zelo obiskani že dalj časa, zato je ekipa iSwap želela to ideologijo približati tudi slovenski množici, med katero še vedno vlada negativna miselnost o rabljenih stvareh. Izmenjavi oblačil so želele dodati pridih ženskosti, zabave, prijetnega druženja in tako ta dogodek prirejajo že vse od novembra 2015.

Želja po ohranjanju narave in prekrasnih oblačil, ki vam visijo v omari, je združila tri modne navdušenke: sestri Matejo in Martino Divjak, modni bloggerki M&M Showroom, kjer pišeta o uličnem stilu, ki ga na mariborskih ulicah pogrešata. Prav tako pomagata pri iskanju cenovno dostopnih alternativ opravam svetovno znanih zvezdnic, ki jih je moč najti v naših cenovno dostopnih trgovinah. K sodelovanju sta povabili tudi Jano Krajnc, osebno stilistko, urednico Facebook (in kmalu tudi spletne;)) strani Uredi.SE, učiteljico osebnega stila in vizualne lepote, ki uživa pri reorganizaciji ženske garderobe in iskanju stila primernega postavi in načinu življenja.

Ne spreglejte:

bottom of page