top of page

Oceanovih 8

Tokrat sem imela priložnost večer preživeti v čudoviti družbi. Ladies night večeri, ki jih imajo v Cineplexxih po Sloveniji privabijo številne obiskovalke in čar tega je, da se s prijateljicami podružimo, spijemo kakšno kavico in poklepetamo pred ogledom nove premiere. In tokrat smo bile v družbi Oceanovih 8. Najbolj seksi in sofisticiran rop letošnjega leta je ženska različica Oceanovih z odlično igralsko zasedbo in sicer v glavni vlogi Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway in druge. Sama sem ljubiteljica Oceanovih različic filmov in ob Osmici, ki sem si jo ogledala na premieri v Cineplexxu Maribor so tukaj še 9, 10, 11, 12, 13, 14 in 15. Res veliko filmov ni kaj.

Naš večer pa je popestrila tudi revija Nova, ki je bralke pričakala na vhodu v kinodvorane, nato pa smo izžrebali še tri nagrajence, ki so prejeli unikatne filmske nagrade.


Skratka jaz se že veselim novega ladies night večera in sicer na predpremieri projekcije glasbenega spektaklaMamma Mia! Spet začenja se. Le ta bo v soboto, 28. julija ob 20.00!

Vstopnice pa so tudi že v prodaji.

Ne spreglejte:

bottom of page