top of page

Idelane za poletje!

Priznam, že vrsto let uporabljam Nivea kreme za telo in vesela sem bila, da so predstavili novo linijo Nivea Soft Mix krem, s katerimi si po novem lahko kreiraš povsem svoj, edinstveni vonj kreme. Kot nalašč za pisano poletje!

In v čem je skrivnost nove Nivea Soft Mix kreme? Le te omogočajo več kot 25 možnosti za čudovite kreacije, ki odražajo tvojo osebnost.

Krema NIVEA Soft je zdaj na voljo v treh novih, čudovitih in trendovskih vonjih, ki dišijo povsem različno in odlično že sami po sebi. Toda tisto, kar resnično navduši, je, da jih lahko zmešamo med seboj in ustvarimo povsem nov vonj.

Zmešaj in označi: #MIXYOURSCENT

Vsi poznamo kremo NIVEA Soft. Negovalna in vlažilna formula, ki kožo naredi tako svežo in mehko na otip. Obožujemo njeno lahko teksturo in osvežujoči vonj. Toda včasih želimo redno nego kože malo popestriti, še posebej, če je mešanje izdelkov zabaven način druženja s prijatelji!

Kako deluje? Enostavno zmešamo kreme in doživimo trenutek!

Tri nove dišave, razvite skupaj s pariškimi izdelovalci parfumov, so bile posebej zasnovane tako, da dopolnjujejo druga drugo in klasično kremo NIVEA Soft. Tako lahko vsak dan dobimo svojstveno dišavo: brez pravil mešanja, napačnih rezultatov ni.

Čarovnija vonjav

Kreme zmešaš v dlani po svojih željah in mešanico naneseš na kožo. Ali pa vsako kremo naneseš na drug del telesa, da ustvariš dišeče poudarke. Kremo »I'm the Berry Charming one«lahko na primer naneseš na dekolte, malo kreme »I'm the Chilled Oasis one«na zapestja ter zaokrožiš nego s kančkom kreme »I'm the Happy Exotic one«na vratu. In čarovnija vonjav je tu!

I am the Berry Charming one

Romantična, očarljiva in igriva: v tej dišavi kreme NIVEA Soft je sveža sladkoba gozdnih jagod in sočnih malin združena s hrustljavim pridihom jabolka Pink Lady®.

I am the Chilled Oasis one

Hladna meta, svežina zelenih listov in vonj cvetočih lilij v gozdu po jutranjem dežju: ta krema je vaš trenutek sprostitve in harmonije.

I am the Happy Exotic one

Ta krema je sonček. Združuje vesele, iskrive vonjave svežega ananasa, eksotičnih citrusov in čiste kokosove vode: to je pristno veselje do življenja!

Ne spreglejte:

bottom of page