top of page

Zaščita pred soncem, ki ponuja še veliko več

Končno so tu topli sončni dnevi. Čudovito, kajne? Tako težko smo čakali poletje, piknike na prostem, sprehode po parku in prve skoke v morje. Za sproščeno uživanje v lahkotnih poletnih dogodivščinah pa nikar ne pozabite na dobro zaščito pred soncem. Letos je ta še posebej inovativna.

Zaščita pred soncem brez madežev na oblačilih

NIVEA SUN predstavlja novosti za prihajajočo kopalno sezono, s katerimi bo vaša koža popolno zaščitena pred soncem. A nova linija prinaša še veliko več kot to. NIVEA se je lotila dobro znane neprijetnosti, s katero se pogosto soočajo ljubitelji sonca: višja je UV-zaščita v izdelku za zaščito pred soncem, bolj verjetno je, da bodo na oblačilih ostali neželeni sledovi. Te madeže povzročajo UVA- in UVB-filtri, ki pa so nepogrešljivi za učinkovito zaščito pred soncem.


NIVEA je po petih letih raziskav našla rešitev za to težavo: Beiersdorfovi raziskovalci so vložili preko 10.000 ur, da so preizkusili več kot 160 snovi in izvedli 2500 laboratorijskih poskusov glede njihove primernosti - tako so na koncu razvili večkrat patentirano formulo, s katero se madeži, ki jih UV-filtri puščajo predvsem na svetlih oblačilih, lažje izperejo.

NIVEA SUN Protect & Bronze - zdrava porjavelost in "tehnologija proti madežem po pranju1"

Revolucionarna "tehnologija proti madežem po pranju1" je bila na trgu prvič predstavljena leta 2017 v klasični NIVEA SUN liniji za zaščito in nego kože. Inovativna formula se aktivira med pranjem in pomaga zmanjšati intenzivnost madežev zaradi izdelka za zaščito pred soncem po pranju. Zdaj so bili prenovljeni tudi izdelki NIVEA SUN Protect & Bronze.


Z optimizirano formulo izdelkov NIVEA SUN Protect & Bronze s "tehnologijo proti madežem po pranju1" imate lahko zdaj vse: zaščito pred UVA- in UVB-žarki, enakomerno in zdravo porjavelost, prijeten svilnat občutek na koži in manj madežev zaradi UV-filtrov na kopalkah, oblekah, majicah in drugih oblačilih. NIVEA SUN Protect & Bronze je na voljo z različnimi teksturami in oblikami nanosa, zato lahko vsak najde pravi izdelek zase - olje, sprej alilosjon.

Kombinacijo zanesljive zaščite pred soncem in porjavitvenega izvlečka pro-melanina tako letos dopolnjuje novi dosežek znamke NIVEA SUN, zaradi katerega je linija NIVEA SUN Protect & Bronze popolnoma vsestranska: "tehnologija proti madežem po pranju1"!


Poleg inovativnih NIVEA SUN Protect & Bronze izdelkov je NIVEA letos poskrbela tudi za izdelke za intenzivnejšo porjavitev. Ti zahvaljujoč izvlečku karotena omogočajo koži dolgotrajno in enakomerno porjavelost kože. Idelana linija za vse ljubiteljice intenzivneje porjavele kože.

Trenutki na soncu bodo tako letos resnično brezskrbi. Izberite odlično zaščito pred soncem, zdravo porjavelost in manj težav z madeži na oblačilih. Čudovito poletje vam želimo!

Nova linija NIVEA SUN Protect & Bronze je od maja na voljo v trgovinah in na spletni strani www.nivea.si.

Ne spreglejte:

bottom of page