top of page

Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj...

Meni je mesec maj vedno znova mesec, ki me navdihuje s pričakovanjem toplejših poletnih mesecev. Po drugi strani imava v maju z možem tudi obletnico najinega prvega srečanja. Saj veste – tisto »Don't forget« obletnico. No in potem je tukaj še moj rojstni dan. Ja..., ki je vsako leto, ampak jaz tega ne štejem. Vsake toliko me kdo povpraša po moji starosti. Ne vem sicer zakaj, ampak beseda pač nanese. In pol povem letnico rojstva in računam. A se to dogaja tudi vam? Računate vaša leta?

Nekako nimam občutka da se staram, čeprav na hčeri vidim, kako se neusmiljeno obračajo leta. Komaj sem bila noseča in še malo pa bo odšla v šolo. Nekaj je res na tem, da leta tečejo hitreje, ko si starejši.

Po drugi strani pa mi hitro bežijo že dnevi. Sploh, če si polno zaposlen in ima dan na koncu premalo ur za vse, kar bi želel storiti.

Zadnje tedne se ukvarjam z različnimi projekti. Med njimi so tudi modni. V lokalu Luft 360 smo imeli čudovito modno revijo na temo materinskega dne. Združili smo različne ponudbike modnih znamk in predstavili modo za velike in male. Sama pa sem posnela še reportažo za televizijsko oddajo Ujemi sanje. Več utrinkov si lahko ogledate TUKAJ.

Sama sem za svoj stajling izbrala čudovite obleke trgovine LUNA iz Europarka. Imajo pa novo trgovino tudi v centru Maribora. Priznam, da mi njihov stil izredno ugaja in v oblekah se počutim dobro. Kar pa je v mojem delu še posebej pomembno. Ampak saj veste, drage ženske, vse smo rade urejne in lepe. Če pa se v obleki še dobro počutimo, pa smo nepremagljive!

Vaša Miša

Foto: Aleš Kocbek

MUA: Ekipa Mateje Naberšnik

Frizura: Ekipa frizerskega salona Škarica

Obleka: Luna (Grajski trg)

Čevlji: Princess

Ne spreglejte:

bottom of page