top of page

Ukrepajte pred sončnimi žarki!

Tokrat bom zapisala nekaj o zaščiti kože pred soncem. Poskusila sem novo linijo Nivea Sun zaščito obraza, ki je zasnovana za individualne potrebe. Prav to sem potrebovala.

Predvsem me moti pri kremah za zaščito, če so mastne ali če se ne razmažejo lepo po obrazu. Tukaj sem res občutjiva. No danes vam predstavljam novo linijo Nivea Sun.


Masten in lepljiv občutek, ki ga izdelki za telo pustijo na obrazu, je glavni razlog za nedoslednost v vsakdanjem življenju. Vendar pa je za tanko in občutljivo kožo obraza zaščita pred poškodbami zaradi sonca še posebej pomembna. Prav zato je NIVEArazvila novo linijo NIVEA SUN za zaščito obrazaz izdelki, ki izpolnjujejo posamezne potrebe kože obraza, obenem pa zagotavljajo učinkovito in takojšnjo UVA-/UVB-zaščito ter preprečujejo sončne opekline in prezgodnje staranje kože.


Več kot 60 odstotkov ljudi uporablja isti izdelek za zaščito pred soncem na telesu in obrazu


Številni ljudje se zavedajo, kako pomembna je zaščita pred soncem in da morajo svojo kožo zaščititi pred UVA- in UVB-žarki. V preteklih desetletjih se je uporaba izdelkov za zaščito pred soncem povečala.Kljub temu več kot 60 odstotkov ljudiuporablja isti izdelek za zaščito pred soncem na telesu in obrazu, pri tem pa ne vedo, da koža obraza zahteva povsem drugačno nego in zaščito, saj je bolj izpostavljena soncu kot drugi deli telesa. »Poleg tega je povrhnjica na tem predelu precej tanjša in občutljivejša kot pri koži telesa. Koža obraza je tudi precej raznolika – nekateri ljudje imajo zelo mastno kožo, drugi pa trpijo zaradi suhe kože. Ker je izpostavljena veliki mehanski obremenitvi, nastanejo na primer smejalne gubice. In koža obraza je vedno nezaščitena pred naravnimi vplivi, kot sta temperatura ali sončna svetloba,« razlaga dr. Dominik Göddertz, vodja laboratorija za izdelke NIVEA SUN. Vsi ti dejavniki lahko povzročijo prezgodnje staranje, koža obraza pa je bolj nagnjena k motnjam pigmentacije kot koža telesa. Nezadostna zaščita pred UV-žarki lahko povzroči celo kožne bolezni, kot je melanom. Z novo linijo NIVEA SUN za zaščito obrazaste zanesljivo zaščiteni, izbirate pa lahko med dvemi različnimi izdelki glede na potrebe svoje kože**: za zaščito in lahek občutek na koži.


NIVEA SUN krema za zaščito obraza Q10 Anti-Age & Anti-Pigments

Čezmerna izpostavljenost soncu ne povzroča le sončnih opeklin, temveč tudi prezgodnje staranje kože. Staranje kože se izraža v obliki drobnih linij, gub in pigmentnih madežev; preprečiti ga je mogoče samo z ustreznim izdelkom za zaščito obraza pred soncem. Formula nove NIVEA SUN kreme za zaščito obraza Q10 Anti-Age & Anti-Pigments ZF 30 zagotavlja izjemno učinkovito preprečevanje in odpravljanje znakov prezgodnjega staranja kože. Formula z antioksidanti naravnega izvora koži pomaga, da se zaščiti pred poškodbami zaradi sonca. Lahka tekstura s svežim vonjem daje občutek gladke kože in ne pušča belih sledi. Z vsakodnevno uporabo ste učinkovito zaščiteni pred sončnimi opeklinami, prezgodnjim staranjem in pigmentnimi madeži, poleg tega pa je koža ves dan navlažena.


NIVEA SUN vlažilni mousse za zaščito obraza

Vsakodnevna zaščita obraza je lahko zelo preprosta in prijetna, če uporabljate novi NIVEA SUN vlažilni mousse za zaščito obraza ZF 50+. Gladka in penasta tekstura omogoča zelo enostaven nanos in ne pušča nobenih belih sledi na koži. Zaradi vlažilnega učinka, visoke zaščite in lahkega občutka na koži je ta inovacija idealen izdelek za vsakodnevno uporabo.


Poiščite idealen izdelek za potrebe svojega obraza in brezskrbno uživajte v sončnih dneh. Koža izdelke dobro prenaša, kar je dermatološko potrjeno, oftalmološki testi pa potrjujejo, da je formula očem prijazna, zato ne povzroča pekoče bolečine v očeh. Prav zato je NIVEA SUN za zaščito obrazaposebna linija in vaš najboljši spremljevalec v vsakodnevnem življenju.

Ne spreglejte:

bottom of page