top of page

Pomaranča. Jo obožujete ali ne?

Oljni losjoni NIVEA, ki so povsem navdušili ljubiteljice omamno dišeče nege kože, so dobili novega člana. Razvajajte svoje čute in obenem negujte kožo z novim NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil oljnim losjonom za telo. Združuje čudovit vonj pomarančnih cvetov in blagodejno nego olja v formuli losjona, ki se hitro vpije. Razvajajte svojo kožo z več kot 24-urnim globinskim vlaženjem.

Hranljiva nega, prijeten vonj in topel sijaj – olja za telo in izdelki, ki vsebujejo olje, so velik trend na trgu izdelkov za nego kože. Razlog za to je lahko razumljiv: ženske obožujejo občutek in nego, ki jo takšni izdelki nudijo koži. Toda prav tako lahko razumljivo je, česa številne ženske pri teh izdelkih ne marajo: mastnega občutka, ki ostane na koži, in počasnega vpijanja, ki sta pogosto povezana z olji za telo in izdelki, ki vsebujejo olje. NIVEA je temu naredila konec z novim NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil oljnim losjonom. Novi izdelek združuje svež in moden vonj pomarančnih cvetov ter dragoceno avokadovo olje. Izdelek dopolnjuje obstoječo linijo NIVEA oljnih losjonov za telo– linija pomaga kožo oskrbeti z blagodejno nego olja v formuli losjona, ki se hitro vpije.


Zgornja nota NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil oljnega losjona za teloje kombinacija vonjev limoninega sorbeta, iskrive pomaranče in vodnega bambusa. Osrčje sestavlja buke pomarančnih cvetov, čutnega nerolija in bele magnolije, medtem ko je spodnja nota prepojena z mešanico pudrastih vonjev, kašmirjevega lesa in kremne sandalovine. Tako lahko z nanosom NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil oljnega losjona za telo razvajate svoje čute in uživate v blagodejni negi olja v formuli losjona, ki se hitro vpije in vašo kožo več kot 24 ur globinsko vlaži.

Ne spreglejte:

bottom of page