top of page

V kopalkah sredi Ljubljane

Liscaje v torek v središču Ljubljanepripravila prav poseben dogodek - Proud to be me. Ženske prepogosto pozabljamo, da nas ravno raznolikostdela zanimive in čudovite. Visoke ali nizke, okrogle ali suhe, s košarico G ali AA ... Telo nam je dano, kakršno je, prav je, da ga sprejmemo in v njem najdemo kar največ pozitivnega. A definira nas naša osebnost. Naše zgodbe. Ne glede na to, kar nam pripoveduje okolica, ima vsaka nekaj, na kar je lahko ponosna.

18 pogumnih deklet iz Slovenije, Hrvaške, BiH in Srbijese je tako sredi maja sprehodilo čez Prešernov trg v kopalkah Lisca, s tem pa so želela sporočiti, da ne glede na to, kaj nam pravijo drugi, vedno lahko najdemo moč in se zavemo, da smo čudovite takšne, kakršne smo. Adrijana se tako ne obremenjuje več, da je nekoliko manjša in ima zapeljive obline; Barbara sporoča, da je tudi s kakšnim kilogramom več dobra športnica in se počuti odlično, ne glede na to, kaj ji pravijo drugi; Elisa se je otresla diet in očitkov, spremenila prehrano in je končno zadovoljna v svoji koži; Špela je imela težave z govorom, a je zbrala samozavest in se odločila, da ponosno zakoraka v svet …

Ja, ženske smo čudovite in močne, in to pozitivno energijo lahko prenesemo tudi na druge in skupaj zažarimo.

In kot je videti, bomo poleti na plažah res lahko zažarele ne glede na to, kakšna je naša postava. Trendi za kopalkenapovedujejo živahne barve, tropske vzorce, etno pridih in elegantne detajle. Modne bomo tako v enodelnih kopalkah kot v bikinkah, še zlasti, če se bomo po plaži sprehodile z visoko dvignjeno glavo - ponosne nase.

Več kmalu na www.lisca.si.

Foto: Mediaspeed

Ne spreglejte:

bottom of page