top of page

Kaj ženske potrebujemo?

Ženske potrebujemo dobro in kvalitetno nego kože. Krasno je, da s to nego začnemo dovolj zgodaj, takrat so dolgoročni učinki najboljši. S kvalitetno nego se da znake naravnega procesa staranja omiliti in poskrbeti, da je koža čim dlje sijoča in lepa, mladostna. Pri blagovni znamki Eucerin posebno pozornost namenjajo hialuronski kislini. Ta čudežna hialuronska kislina je naravna sestavina človeškega telesa in poskrbi za elastičnost kože.


Linija izdelkov Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity


S staranjem se struktura kože spreminja: najprej se pojavijo drobne linije in gube, ki se sčasoma poglobijo. Z nadaljnjim staranjem se postopoma zmanjšajo čvrstost, sijaj in nato še prožnost kože.

Družina izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje tri inovativne linije, ki nudijo številne anti-age učinke, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Vsaka linija se primarno osredotoča na drugo težavo (gube, izguba volumna in izguba prožnosti), da zagotovijo, da koža v vseh fazah staranja prejme nego, ki jo potrebuje. Linija Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity je bila posebej zasnovana za zapolnitev globokih gub, izboljšanje prožnosti ter nego krhke in zrele kože. Eucerinova inovativna kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline vidno zapolni globoke gube. Arctiin (aktivna sestavina, ki dokazano pospeši obnavljanje kolagena v kožnih celicah) deluje skupaj s silimarinom (močan antioksidant, ki ščiti kolagen in elastin pred razkrojem in izboljša prekrvitev kože na celični ravni). Koža je na otip čvrsta in je videti sveža in sijoča.

Ne spreglejte:

bottom of page