top of page

Ljubiteljice ličenja dobile profesionalno NIVEA linijo odstranjevalcev ličil

V čudovitem ambientu hotela Intercontinental je NIVEA predstavila novo trendovsko in zapeljivo linijo odstranjevalcev ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT. Novi izdelki so navdušili tudi priznano umetnico ličenja Špelo Emo Veble in priljubljeno lepotno youtuberko Leo Filipovič.


Visoko nad ulicami Ljubljane, v 19. nadstropju hotela Intercontinental, so slovenske lepotne novinarke, urednice in blogerke pozdravile prihod nove linije odstranjevalcev ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT. Ta prihaja v povsem drugačni preobleki, kot smo je vajeni pri znamki NIVEA. Namreč, v vpadljivi črni barvi. Trije izdelki, micelarna voda za odstranjevanje dolgo obstojnih ličil, vodoodporni odstranjevalec ličil in robčki za odstranjevanje vodoodpornih ličil NIVEA MicellAIR® EXPERTso namenjeni ženskam, ki se rade in pogosto ličijo. Linijo je predstavila Mateja Peršič iz podjetja Beiersdorf.


"NIVEA je zelo previdna, ko gre za trditve o učinku, raje obljublja manj, kot trdi nekaj, kar ne bi držalo. Pri liniji MicellAIR® EXPERTobljublja 0 % sledi ličil in sledi odstranjevalca," je povedala Mateja Peršič in razložila: "Izdelki NIVEA MicellAIR® EXPERT vsebujejo edinstveni kompleks MICELLAIR in izvleček črnega čaja, da temeljito očistijo kožo in odstranijo ličila ter umazanijo, ne da bi na koži pustili sledi – in to storijo izjemno nežno." Tako lahko ličila takoj nanesemo znova ali se odpravimo spat z očiščeno in osveženo kožo. Pri tem pa smo lahko povsem brez skrbi, da bi izdelki dražili kožo ali oči.


Nova linija je prepričala tudi umetnike ličenja


Zelo prijetnega dogodka sta se udeležili tudi ambasadorki izdelkov MicellAIR® EXPERT – umetnica ličenja Špela Ema Veble in priljubljena slovenska lepotna youtuberka Lea Filipovič, ki ustvarja pod imenom Lepa afna.


Špela Ema Veble, ena od najbolj znanih, priznanih in zaželenih umetnic ličenja pri nas, ki je ličila številne znane obraze doma in v tujini, v številnih filmih, serijah, resničnostnih šovih in oglasih, je zbranim ob ličenju modela razkrila številne lepotne trike. Med drugim je svetovala, naj ženske pri ličenju predvsem uživajo, se igrajo in v sebi prebudijo ustvarjalnost.

"Nisem ljubiteljica hipnih trendov, verjamem, da je ženska lepa v tistem, v čemer se dobro počuti, tega se držim tudi pri ličenju," je povedala Špela Ema Veble, ki v pravila pri ličenju ne verjame. Prisega pa na kakovostno podlago.

"Podlaga je tista, ki je najbolj v stiku s kožo, pri njej ne bi smeli varčevati," je povedala zbranim Špela Ema Veble. Špela Ema Veble je odstranjevalce ličil MicellAIR® EXPERT preizkusila na ljubljanskem tednu mode in bila zelo prijetno presenečena. "Ličila so se preprosto odstranila in lahko sem takoj začela z nanašanjem novih ličil," je opisala svojo izkušnjo.


Nova linija je prepričala tudi Leo Filipovič, ki je znana po tem, da rada preizkuša močna ličila in z videonasveti o ličenju navdušuje svoje sledilce.

"Ravno včeraj sem preizkusila zelo divji make-up, v njem je bilo obilo različnih zelo živih barv. Pomislila sem, da bo to pravi test za linijo MicellAIR® EXPERT. Uspešno jo je prestala! Ličila sem enostavno odstranila. Mene so izdelki takoj prepričali,"

je vedro razložila Lea Filipovič. Lea o sebi pravi, da ima rada vse, kar v sebi nosi kanček avtentičnosti, strasti in barve. Rada ima ličila, še bolj pa občutek čiste in osvežene kože.

Nadležno odstranjevanje dolgo obstojnih in vodoodpornih ličil je sedaj preteklost


V hipu čisto in osveženo kožo si lahko sedaj ljubiteljice ličenje zagotovimo s pomočjo izdelkov MicellAIR® EXPERT, ki se jim bo avgusta pridružila še podlaga za obraz.


Špela Ema Veble in Lea Filipovič bosta junija odpotovali tudi v London, kjer se bosta pridružili tujim umetnicam ličenja in lepotnim vplivnicam na tamkajšnjem dvodnevnem dogodku ob predstavitvi linije MicellAIR® EXPERT.

NIVEA MicellAIR® EXPERTlinija:

Ne spreglejte:

bottom of page