top of page

Opremljeni za deževne dni!

V Hollywoodu priljubljena blagovna znamka Stephen Joseph je odslej na voljo tudi v Sloveniji.

Mlade mamice, babice in vsi, ki malčkom želijo le najboljše, dobro vedo (ali pa to šele spoznavajo), da je nakupovanje otroških oblačil in opreme zelo čustvena izkušnja. Velikokrat pravzaprav nakupujemo zase, oziroma po svojih željah, saj otroci težko izrazijo svoje modne usmeritve, ne razumejo pomembnosti kvalitete materialov in še bi lahko naštevali. Pa vendar, izbire je toliko, da težko tehtamo. Kaj storiti in kje izbrati?

Slavni so izbrali Stephen Joseph

V takih trenutkih dileme se brez zadržkov lahko vprašamo, kako svoje otroke oblačijo slavni? Tako kot sebi, želijo svojim malčkom le najboljše, ne? Dobra novica je, da to nujno ne pomeni zapravljanje gore denarja.

Slavni kot so Heidi Klum, Ricky Martin, Hilary Duff ter Busy Philips za svoje malčke prisegajo na blagovno znamko Stephen Joseph. Zakaj? Ker je unikatna. Kvalitetna. In kar kriči po zavidljivih pogledih in otroškem smehu ter radosti!

Poleg omenjenih svoje najmlajše z blagovno znamko Stephen Joseph razvajajo tudi Sarah Jassica Parker, Jessica Alba, Gwen Stefani, John Travolta, Katie Holmes, Trista Sutter, Naomi Watts, Matt Damon, Halle Berry in številni drugi... In tudi njihove male zvezdice se zelo rade ponosno razkazujejo v javnosti, opremljene z Stephen Joseph blagovno znamko.


Od garaže do slavnih

Blagovna znamka Stephen Joseph sega v leto 1980, njihova misija pa je vse od takrat ustvarjanje zabavnih in edinstvenih daril, ki presegajo pričakovanja zvestih kupcev. Njihova priljubljenost je neizpodbitna.

Ustanoviteljica Alexandra “Alix” Buckley je začela svojo zgodbo z izdelovanjem okvirjev iz tkanine, da bi zaslužila nekaj dodatnega denarja. V naslednjem letu je Alix pustila službo učiteljice v osnovni šoli ter ustanovila lastno podjetje – Alexandra & Company in tako postavila temelje blagovne znamke in podjetja Stephen Joseph. Od skromnih začetkov v garaži so prevozili že dolgo pot, saj danes njihova ekipa šteje preko 125 ljudi, mala garaža pa se je spremenila v več kot 90.000-kvadratni objekt. Zavezali so se, da ostanejo zvesti temeljnim vrednotam, na katerih je bila zasnovana družba: osredotočeni so na podrobnosti, izdelujejo izdelke najvišje kakovosti ter verjamejo, da s svojimi proizvodi osrečujejo kupce. In res jih!

In kaj si je izbrala Kiana:

Moja Kiana pač obožuje vse, kar je roza. (Verjetno za punčke nič nenavadnega). In v zadnjem času so aktualne princeske. Zato je dežni plašč s tem motivom bil pravšnji.

Dežni plašč PRINCESKA

Otroški dežni plašč PRINCESKA oz. otroška prehodna jakna s kapuco, je priljubljeno otroško oblačilo, ker je uporabno tako v mokrih deževnih dneh, kot tudi v prehodnih sezonskih obdobjih. Je lahko in udobno otroško oblačilo. Notranjost je podložena (bombaž), pralno v stroju. Izbirate lahko med številnimi različnimi motivi. Prav tako lahko še dodatno poskrbite za moden videz vaših malčkov in otroški dežni plašč kombinirate s Stephen Joseph otroškimi škornji, dežniki, nahrbtniki in ostalimi artikli.

Novosti:

Ne spreglejte:

bottom of page