top of page

Za dobro počutje

Pomlad je ena sama svetloba, in čeprav ni zasijala s polno močjo, saj hladen vetrič še vedno kaže zobe, lahko svoj dom že pripravimo na prihod vseh čarov prave pomladi. Naj čudovito cvetje in drugi spomladanski motivi najdejo prostor v domu pastelnih barv, cvetličnih motivov in botaničnih vzorcev.


Dodajte barve, a ohranite enostavnost


Pomlad je čas, ko si zaželimo, da bi se zunanja svežina odražala tako na našem videzu kot v notranjosti domov. Z nastopom novega letnega časa njegove tipične motive in vzorce prenesimo v notranje prostore že s spremembo posteljnine in okrasnih vzglavnikov, z rezanim cvetjem in z nekaj zelenimi lončnicami, ki dom odenejo v spomladansko preobleko. Barvita dodatna oprema naj bo enostavna posodobitev. Visoke vaze, bohemski predmeti ter pisane knjige in revije naj krasijo vsako mizico ali vstopne garderobne klopi.

Da ustvarite sanjski spomladanski kotiček, potrebujete kos papirja, svinčnik in nekaj domišljije. S pomočjo družbenih omrežij, spletnih strani in modnih katalogov, kjer se najde veliko navdiha za oblikovanje vrtnega kotička, oblikujte vrt po svoji želji. Spomladanski kotiček lahko ustvarite v zimskem vrtu, na terasi ali balkonu. Pomembno je, da vnesete veliko modre in zelene ter da vam poznavalec cvetic pomaga izbrati tiste, ki jim bo lega kotička ustrezala. Čudovita popestritev so trendovske bombažne lučke, ki jih je mogoče obesiti na zid, okoli debelejših stebelc rastlin, na rob vrtne garniture, okna zimskega vrta ali med vrtni aranžma.


V prostor vnesite veliko svetlobe in spomladanske dišave

Vreme je še vedno hladno, a z vsakim dnem prihaja več svetlobe. Izkoristite sončne žarke, razprite okna in žarke popeljite v svoje stanovanje. Dišavne sveče zamenjajte z vonjem svežega perila, citrusi in drugimi vonjavami pomladi. Ker pa se bliža cvetenje gabra in drugih visoko alergenih dreves, se zavarujte z Eucerinovim pH5 losjonom za telo in preprečite prodiranje cvetnega prahu skozi kožo. Učinkovit vlažilni izdelek za telo ustvari oblogo na barieri kože, ki je obremenjena zaradi alergij. Tako postane povrhnjica, ki je sicer hitro razdražena zaradi okoljskih sprožilcev, odpornejša in manj občutljiva tudi pri zračenju prostorov in sprehajanju po obnovljenem spomladanskem vrtu.


Kdor prinaša svetlobo v življenje drugega, se ji sam ne more izogniti. Lučke vam bodo osvetlile vaš dom, pomlad naj vam prinese sonce!


Eucerin pH5 losjon je blag, a učinkovit vlažilni izdelek za telo, ki je bil razvit posebej za to, da suho občutljivo kožo telesa naredi odpornejšo in manj občutljivo. Edinstven sistem za pH-ravnovesje znamke Eucerin vsebuje citratni pufer, derivat citronske kisline, ki obnavlja in podpira optimalno pH-vrednost kože. Formula vsebuje tudi aktivno sestavino dekspantenol, ki je znana po svojih obnovitvenih lastnostih. Za dolgotrajno zaščito ter gladko in mehko kožo uporabljajte izdelek vsak dan. Eucerin pH5 losjon je na voljo v nežno odišavljeni različici in različici brez dišav.

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page