top of page

Poznate AVON?

Avon je vodilno svetovno podjetje v direktni prodaji kozmetičnih proizvodov.


Na našem modnem druženju smo predstavili tudi blagovno znamko AVON.

Avon je svetovno znano podjetje, ki v svoji ponudbi združuje lepotne in sorodne proizvode ter svojim članom omogoča naročanje v udobju lastnega doma. Njihov katalog je njihova trgovina! Katalog izhaja vsake 3 tedne, v njem pa lahko najdete sodobne kozmetične in lepotne proizvode po zmernih cenah. Slednji je naše modele opremil z raznimi modnimi dodatki, od očal, šalov, ur, zapestnic, do verižic, uhanov, torbic in še in še izdelkov, ki jih imajo v svoji ponudbi. Vse izdelke lahko najdete v katalogu na njihovi spletni strani ali v tiskani verziji.


Poleg kozmetičnih proizvodov najdete v Avonovem katalogu tudi modne dodatke in nakit, ki ga predstavljamo tudi danes. Kolekcija nakita vsebuje klasične in trendi kose, kar lahko najdete tudi v aktualnem katalogu. Avonov nakit ne vsebuje niklja in je hipoalergen.

Avon je prisoten na vseh kontinentih, v več kot 100 državah po svetu in ima več kot 6 milijonov samostojnih predstavnic, imenovanih Avon Ladies. Obraz kozmetike Avon so vrhunska manekenka Irina Shayk in igralka Olivia Wilde.


Ne spreglejte:

bottom of page