top of page

V znamenju materinskega dne

V soboto, 24. marca je potekala tretja, že tradicionalno modno druženje za materisnki dan, v organizaciji manekenske šole in modne agencije Glammodels & Kids.

Kot vsako leto smo tudi letos na revijo povabili veliko sodelujočih in da je bila revija bolj razgibana ter namenjena vsem generacijam smo zajeli kar nekaj različnih znamk.

Z nami so tokrat bili:

All for Kids, Avon, Mašlin, KiK, Puppa, Princess, Luna in Poročna kamrica.


Dogodek je potekal v lokalu Luft, ki je poskrbel, da so naši gostje lahko uživali na reviji ob različnih koktejlih, kavnih kreacijah in sladkih pregrehah. Tudi vi jih lahko obščete vsak dan v ulici Vita Kraigherja 3, v Mariboru.


All for Kids

Kot prvi so se predstavili otroci v dodatkih trgovine All 4 Kids. Pravijo, da lahko z njihovimi produkti doživijo posebne trenutke tako mamice, očetje, babice, dedki, saj so primerni za vsakodnevno uporabo in jih enostavno lahko uporabimo kjerkoli, kadarkoli, v vsakem gospodinjstvu ter so primerni za vsakega družinskega člana. Izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami in prav vsaka izmed njih predstavlja posebno zgodbo. V ponudbi imajo različne izdelke kot so My Bag’s, DoddleBags, MyyFeed, Tron in Banz. Na tokratni modni reviji so opremili naše najmlajše modele z nahrbniki in torbami. Več si lahko preberete na njihovi spletni strani, kjer imajo tudi spletno trgovino (https://all4kids.si/).

Avon

Naslednje se je predstavilo podjetje Avon. Avon je svetovno znano podjetje, ki v svoji ponudbi združuje lepotne in sorodne proizvode ter svojim članom omogoča naročanje v udobju lastnega doma. Njihov katalog je njihova trgovina! Katalog izhaja vsake 3 tedne, v njem pa lahko najdete sodobne kozmetične in lepotne proizvode po zmernih cenah. Slednji je naše modele opremil z raznimi modnimi dodatki, od očal, šalov, ur, zapestnic, do verižic, uhanov, torbic in še in še izdelkov, ki jih imajo v svoji ponudbi. Vse izdelke lahko najdete v katalogu na njihovi spletni strani ali v tiskani verziji (http://www.avon.si/PRSuite/home_page.page).


Mašlin

Modna znamka Mašlin ali drugače rečeno - pentljice, trakci, predpasniki, narejeni z ljubeznijo za velike in majhne. Idej je bilo čez leta kar nekaj, a do izvedbe ni prišlo, vse dokler gospodična Andreja ni postala teta simpatični nečakinji, ko so se ideje vrstile ena za drugo. Z mamino pomočjo, ki je njen učitelj, ji je uspelo ideje tudi izvesti. Tako je šivanje postalo njen konjiček številka ena, ki ga je nedolgo nazaj spremenila v posel, in rodil se je Mašlin. Tako je gospodična Andreja tokrat opremila naše tako majhne kot tudi velike modele opremila z pentljicami. Več izdelkov lahko najdete na njeni facebook strani: https://www.facebook.com/andreja.zilavec/?fref=ts.


KiK (Grajski trg Maribor)

Nato pa se je predstavila modna znamka in trgovina KiK. Pri KiKu vsak dan najdete izjemne ideje za Vaš videz in fantastične izdelke za Vašo družino. V kolikor boste obiskali KiK, lahko odkrijte modna oblačila vrhunske kakovosti po ugodnih cenah. Uresničite lahko svojstven stil ob bogati ponudbi modnih oblačil za ženske in moške, otroke ter oblačil večjih velikosti. Prav tako pa vas bo KiK presenetil s številnim izdelki za Vaš dom – od kuhinje, do spalnice ter vse do balkona in vrta. Prav tako se vedno najde nekaj za Vaše najmlajše. Tako je opremil tudi našo celotno ekipo modelov, od najmlajših do najstarejših. Obišete jih lahko v vaši najbližji poslovalnici, ponudbo pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani http://www.kik.si/.


Puppa

Nato pa smo se podali v nekoliko drugačne vode in to so unikatna oblačila Pupa. Puppa Design d.o.o. je podjetje, ki oblikuje in izdeluje modna trajnostna in okolju prijazna ženska oblačila. Njihova oblačila izdelujejo šele po prejemu naročila in so na voljo v omejenih količinah. Vsa oblačila so ročno narejena v Murski Soboti s strani visoko usposobljenih domačih šivilj. S tem želijo prispevati k ohranitvi tektilne tradicije v Pomurju. In tudi na naši reviji so modele oblekli v zelo zanimiva in unikatna oblačila. Več o njih pa si lahko pogledate na njihovi spletni strani (http://www.puppa-fashion.com/HOME.aspx). Kot že samo ime podjetja pove, so unikatni in če bi želeli biti unikatni tudi vi, si vsekakor morate ogledati njihovo ponudbo.


Design of Mine

Unikatni nakit, ki nosi ime Design of Mine, pod katerega se podpisuje Mina Toplak, je narejen iz žice s tehniko kvačkanja ali poljubnega prepletanja, pogosto v kombinaciji s pisanimi perlicami, ki dajo izdelkom igrivi in hkrati elegantni videz. Nakitu daje njegovo unikatnost in poseben videz tudi kombinacija z jeansom ali raznobarvnimi vrvicami iz plute. Vsak kos je narejen ročno, je trajnosten in pripoveduje svojo zgodbo. Je atraktiven in opazen predvsem pa lahek in s tem prijeten za nosit, tako za vsak dan, kot tudi za posebne priložnosti.


Princess (Europark)

Da pa naši modeli niso bili bosi, jih je obula trgovina Princess, z vedno modno in elegantno obutvijo. Obujejo vas za vsako priložnost, v njihovi ponudbi lahko najdete elegantne čevlje za gala dogodek, obutev primerno za v službo ali v šolo, najdete pa lahko tudi obutev za prosti čas. So podjetje, ki se ukvarja s prodajo modnih ženskih čevljev. Princess poslovalnice se nahajajo na treh lokacijah po Sloveniji in sicer v Europarku v Mariboru, v Cityparku v Ljubljani in v Planetu Tuš v Celje. Imajo pa tudi svojo spletno trgovino, preko katere lahko naročite svoje najljubše čevlje (https://www.princess-shop.si/). V novi kolekciji, ki se je predstavila na reviji lahko najdete klasične salonarje v perl barvah, odprte salonarje z kristalčki, zaprte salonarje z nežnimi bleščicami in še in še.


Luna (Grajski trg Maribor)

Da pa smo našo modno revijo popestrili, smo tokrat kot gostje povabili še kandidatke za Miss Slovenije 2018. Te so predstavlale oblačila Luna. V Luni boste drage dame našle različne kose modnih oblačil, od elegantnih, do poslovnih. Njihovi kroji so udobni in nosljivi, izdelani pa so iz najkvalitetnejših materialov. Poigravanje s teksturo blaga in zanimivimi kroji izbrišejo dolgočasje poslovnega stila in ženskam omogočajo, da so zanimive in drugačne tudi ob formalnih prilikah. V njihovih oblačilih se lahko odpravite tako v službo, kot na gala dogodek. Oblečejo vas za vsako priložnost. V kolekciji pomlad/poletje lahko najdete hlačne kostime kot tudi kostime z krilom ali obleko, podajajo pa se v modro bež oddtenke, rdeče, črne z rožastim potsikom, ter letos tako zelo modno pastelne vijola barve.


Poročna kamrica

Za piko na in in veličastni konec pa smo revijo zaključili v nekoliko bolj romantičnem slogu. Za konec se je predstavil salon z poročnimi oblekami - Poročna kamrica. Izbirate lahko med priznanimi blagovnimi znamkami poročnih oblek iz Španije, Italije in Amerike. Obleke si lahko izposodite ali jih kupite. Izbirate lahko med veliko ponudbo številnih oblek v salonu ali pa jo naročite. V ponudbi imajo tudi vlečke, krznene bolere v beli, sivo/beli/črni barvi, pa štole in še in še. Prav tako vam nudijo večerne obleke za nevesto, družice, bodočo taščo ali nevestino mamo. Pa da ne pozabimo majcenih družic, ki bodo z navdušenjem oblekle prekrasne oblekice kolekcije Kukla. Pokličite jih ali jih obbišite v salonu na Ptuju, pomagali in svetovali vam bodo pri izbiri obleke, ter se potrudili narediti vaš poročni dan poseben in nepozaben. In tudi naše modele so oblekli v nove modele oblek iz nove kolekcije.


Da pa so bili naši modeli popolnoma urejeni so za frizure poskrbeli frizerji iz Frizerstva Smiljan Škarica, za make up pa je poskrbela ekipa Mateje Naberšnik in Jasne Kovačič.


Ker želimo vsako leto dodati nekaj novega, smo se letos še posebej potrudili za dame, ki so nas prišle pogledati in vzpodbujati. Ob koncu revije in ob odhodu so dame prejele rožico ter darilno vrečko z različnimi kupončki, katalogi, testerčki parfumov ter trakcem naše manekenske šole.


Za čudovite cvetlice je poskrbel Iztok harb iz cvetličarne Minka. V kolikor bi želeli tako lepe cvetlice tudi vi, jih obiščite na Ljubljanski ulici 3A v Mariboru.


Med samo revijo pa je potekalo še snemanje oddaje Ujemi sanje. Gostila sem različne glasbene goste in med njimi poklepetala z Domnom Kumrom, Sašom Gačnikom in Gorazdom Ademovičem, ter lastnico licence Miss Slovenije Jelko Verk in aktualno Miss Slovenije Majo Zupan.

Če pa ste našo modno revijo zamudili, si jo lahko ogledate v reportaži iz modne revije, ki pa bo, 1.del 31. marca 2018, drugi del pa 7. aprila 2018.


SOBOTA:

- Tv VAŠ KANAL ob 20.00 uri

ob 21.00 uri

- Tv ARENA

- SIP tv

- Tv AS


NEDELJA:

- Tv CELJE ob 14.30 uri

- Tv VAŠ KANAL ob 16.30 (ponovitev)


PONEDELJEK:

- Tv VESELJAK ob 20.00 uri


BK tv in GTV, pa vedno spreminjata termine.


Hvala ker z nami ustvarjate to zgodbo in nas podpirate. Kmalu se spet vidimo!

Ne spreglejte:

bottom of page