top of page

Zaljubljeni v poletje!

Že nestrpno pričakujete poletje? Pustite, da vas v vroč poletni dan na plaži ponese novi NIVEA Love Sunshine gel za tuširanje z neustavljivo privlačnim NIVEA SUN vonjem po poletju. Končno v Sloveniji!

Če bi lahko poletje shranili v lonček, kaj bi bila najpomembnejša sestavina? Topli sončni žarki? Mivka in pljuskanje morja? Ali edinstveni vonj poletnih dni, ki vas spominja na nedavne počitnice, sonce in rahel vetrič, dneve, preživete na plaži ali v gorah?


Značilna in dobro znana dišava zaščite NIVEA SUN je že leta vrhunski poletni vonj – toda na voljo je bila žal samo ob nanosu zaščite pred soncem. NIVEA je zdaj ustvarila doživetje tuširanja, ki vas takoj ponese nazaj v poletne dni!


Topel vonj izboljša vaše razpoloženje in vas spominja na sončne žarke na vašem telesu, medtem ko sveža formula neguje vašo kožo. Če ste utrujeni po dolgem dnevu v službi ali pa se vam zaradi mrzlega, deževnega vremena zdi, da zime ne bo nikoli konec – z NIVEA Love Sunshine Love gelom za tuširanje lahko pobegnete in se potopite v svoje poletne spomine. Z osvežujočim, poletnim vonjem se boste počutili kot na počitnicah in kopalnico zapustili z nasmehom na ustnicah!


Vonj poletja pod vašim tušem

»Za naš novi gel za tuširanje smo ustvarili doživetje poletnega vonja, ki vnaša priljubljeni vonj izdelkov NIVEA SUN v kabino za tuširanje,« razlaga dr. Silke Garmatz z oddelka za raziskave in razvoj podjetja Beiersdorf. Dišava je zasnovana tako, da ustvari topel in obenem svež in vesel občutek. Zato gel za tuširanje vsebuje originalni vonj izdelkov NIVEA SUN: note, kot so mandarina, bele cvetlice, vrtnica, pomarančni cvet in sandalovina. »S to sestavo smo želeli ustvariti enako doživetje vonja, kot ga nudi naša linija NIVEA SUN, ko jo uporabljamo na počitnicah: sproščujoč, nepozaben in negovalen občutek.« Z NIVEA Love Sunshine gelom za tuširanje vas misli preprosto odnesejo stran, da se počutite, kot da ste spet na plaži. Čudovito doživetje poletnega vonja se skriva v prozorni, sveži formuli, ki kožo prekrije z nežno peno.


Lahka in negovalna formula


Tekstura NIVEA Love Sunshine gela za tuširanje nežno očisti kožo in poskrbi za občutek svežine. Formula z alojo je lahka in negovalna. Skupaj z edinstvenim vonjem poletja nudi blagodejne trenutke sprostitve pod tušem tako za kožo kot za čute. Posebni počitniški občutek se odraža tudi v barvah embalaže: prevladujeta rumena in turkizna, ki v vsakdanje življenje vnašata poletne spomine.

NIVEA Care Sunshine Love gel za tuširanje je odličen spremljevalec tudi na dopustu, saj s kože odstrani pesek, klor in slano vodo.


Še dva energična poletna vonja!


Gelu za tuširanje NIVEA Love Sunshine se v trendi in čudovito dišeči poletni izdaji pridružujeta še dva energična poletna vonja. Gel za tuširanje NIVEA Love Outdoor z vonjem po eksotični limonski travi in morsko navdihnjen gel za tuširanje NIVEA Love Waves bosta v vas prebudila spomine na vaše najlepše poletne pustoloviščine. Energična spremljevalca vznemirljivih poletnih dni!

Ne spreglejte:

bottom of page