top of page

S čim pa se vi tuširate?

Nove hansgrohe Croma 280 nadglavne prhe prinašajo čisto obliko in užitek razkošne deževne prhe v kopalnici. Njihova zasnova je delo dolgoletnega partnerja Phoenix Design.


Odziv uporabnikov kaže, da je trend izjemno velikih tuš glav in vse-v-enem sistemov prh, kot so naše priročne kopalniške armature, še vedno močen,”

pojasnjuje Jan Heisterhagen, podpredsednik produktnega managementa, Hansgrohe SE.


Kakovost in užitek prhanja

Natančne oblike in čiste linije poudarjajo visoko kakovost hansgrohe Croma 280 tuš glav. 280-millimetrski razpršilni disk je izredno velik; izdelan je iz kovine, trpežen, robusten in se zlahka odklopi za enostavno čiščenje. Zahvaljujoč z zrakom obogatenim kapljicam, razkošna tuš glava za prhanje brizga manj kot konvencionalne tuš glave in ovije telo v topel občutek dobrega počutja. Na voljo so tako stenske kot stropne tuš glave. Kupci lahko izbirajo med modeli, opremljenimi s tehnologijo varčevanja z vodo hansgrohe EcoSmart, ki porabi le okrog 9 litrov vode na minuto – polovična količina, ki jo porabijo prhe brez EcoSmart tehnologije.


Pršni sistem Croma Select 280 Showerpipe: vsestranski talent

Hansgrohe Croma Select 280 Showerpipe združuje vse komponente v enem sistemu: nadglavna prha, držalo za prho, termostat in cev - popoln paket, primeren za nove gradbene projekte in prenovo kopalnice. Pršilnik je dobro izdelan iz visokokakovostnih materialov in enostaven za čiščenje. Nadglavno prho lahko premikate in nagibate v želen položaj. Kot dodatek k plemenitemu deževnemu pršnemu nastavku Croma Select S Multi ročna prha ponuja prilagodljivost s tremi načini brizganja. Prehod iz ene vrste razpršil na drugo je preprost - vse to le s pritiskom na tipko. Vgrajeni termostat Hansgrohe Ecostat Comfort omogoča natančno izbiro posameznih temperaturnih nastavitev in zagotavlja, da voda ni nikoli prevroča. Hansagrohe Croma Select 280 Showerpipe je na voljo v dveh dodatnih izvedbah: ena z izlivom za kopalne kadi in model za prenove kopalnic, kjer se uporabi obstoječo kopalniško.

Ne spreglejte:

bottom of page