top of page

Poročni sejem v Celju

V znamenju 17.Sejma Poroka, ki je potekal med 17.in 18.marcem v Celju, smo v sejemski dvorani L1 z glammodeli predstavili poročne trende, sejemske ugodnosti ter ideje in nasvete za popolni poročni dan. Na sejmu se je že osmo leto zapored predstavila velika promocijska razstava poročnih šopkov, s katero želita Celjski sejem in Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS promovirati slovenske cvetličarne in njihovo kreativnost. Paša za oči pa sta bili zagotovo tudi vrhunski modni reviji poročnih oblek.


Tokrat nekoliko drugače, kot so bili vajeni na sejmu Poroka, so modeli predstavili poročne obleke kar med obiskovalci in se sprehodili po dolgi rdeči pisti, ki je bila okrašena s cvetličnimi aranžmaji. Na tovrsten način so jim še pobližje predstavili poročne kreacije.

V okviru modne revije so se predstavili:


Zlatarstvo TOFANT

Smo družinsko zlatarsko in gravesko podjetje s tradicijo od leta 1948. Najdete nas na Ptuju v trgovskem centru Qlandia in v središču mesta, kjer nastajajo poročni prstani. Zraven zlatarne imamo tudi prodajo kristal Rogaška. Naj se vaša pravljica začne pri nas.


MATEJA NABERŠNIK

Za čudovit izgled deklet je s svojo ekipo poskrbela priznana vizažistka in mojstrica filmske maske Mateja Naberšnik. Kontaktirate jo lahko na njeni spletni strani www.matejanabersnik.si.


ZORAN PASARIČ

Za različne čudovite pričeske je porksbela frizerska ekipa Spa Space pod vodstvom Zorana Pasariča iz Celja.

V starem mestnem jedru (blizu nekdanjega spodnjega domovanja Celjskih grofov) v gosposki ulici, se že vrsto let trudimo ustvariti harmonijo med izgledom in počutjem. Dejstvo je, da sta lepota in negovanost hote ali nehote del našega vsakdana. Zato je vsak imed nas potrošnik vsaj enega izmed številnih podorčjih. S širitvijo ponudbe želimo postati del vaših lepotnih obredov in z veslejem bomo svoje delo opravili dobro za vas in zase. S pomočjo 25-letne tradicije in izkušenj bomo poskrbeli, da boste kar najbolje izkoristili sozvočje časa in sprostitve.

MOD ART iz Domžal

»Vse najboljše iz sveta poročne in svečane mode« je vodilo salona MOD ART iz Domžal, kjer se pomembnosti poročnega dne nadvse dobro zavedajo, saj že 27 let skrbijo za modni videz nevest in ženinov. Bodočim parom nudijo vse potrebno, da s svojim načinom oblačenja v vsej polnosti izrazijo svojo osebno noto, edinstvenost ter lepoto in enkratnost poročnega dne.


V MOD ARTovih kolekcijah za leto 2018 boste našli zmagovito kombinacijo tradicionalnega poročnega navdiha in svežih modnih linij. Njihove poročne obleke odlikujejo vrhunski kroji, najboljši materiali, odlična kakovost izdelave in udobje.

MOD ARTovo celovito ponudbo poročne in svečane mode za ženske in moške zaokroža najbogatejša izbira poročnih čevljev v Sloveniji, čudovit nakit in popolna ponudba modnih dodatkov ter poročnega spodnjega perila.


MOD ART je tudi prostor za izbiro svečane, večerne ali maturantske obleke. Čakajo vas elegantne obleke izbranih odtenkov in modnih krojev. Na enem mestu boste našle prav tisto, kar si želite, ne glede na vašo starost ali obliko postave.


Del njihove celovite ponudbe poročne in svečane mode si lahko ogledate na spletni strani POROKA.COM, še precej več pa vam bodo predstavili, ko jih obiščete v njihovem salonu. Ne pozabite, 'vse najboljše iz sveta poročne in svečane mode' čaka na vas v MOD ARTu v Domžalah.

Miss Fotogeničnosti Štajerske Elmedina Berisha v čudovitem ambientu ALETRA.


ZLATARNA MIRAGE

Ob poročnih oblekah ne smemo pozabiti tudi na prstane. Danes se nam predstavlja tudi Zlatarna Mirage. Zlatarna MIRAGE je mlado podjetje, ki ima lastno, visokokakovostno blagovno znamko zlatega nakita, imenovanega MIRAGE. Kolekcije MIRAGE ponujajo diamanten nakit vrhunske kakovosti, ki je kljub svoji masivnosti zelo udoben in nežen. Močan pridih elegance naredi izdelke tako edinstvene, da pritegnejo še tako izbirčne. Ker z nakitom ne želimo le vzbuditi pozornosti, ampak jo tudi obdržati, se pri izdelavi posvetimo vsaki majhni podrobnosti ter jo seveda izpopolnimo. Vsi izdelki so izdelani ročno in z največjo natančnostjo.Po lastnem navdihu si lahko izberete poljubno barvno kombinacijo zlata, pri čemer vam seveda nudimo strokovno svetovanje. Ustrežemo še tako posebnim željam in prilagodimo za vas prav vsako podrobnost.VB OBLAČILNI INŽENIRING

Podjetje VB Oblačilni inženiring d.o.o. je podjetje za proizvodnjo moških oblek po meri, ki je zraslo iz stoletne tekstilno‑šiviljske tradicije v Pomurju. Ustanovitelj in lastnik firme je Branko Vratar, univerzitetni diplomirani inženir tekstilne tehnologije z več kot 20 letnimi delovnimi izkušnjami. S pridobljenimi izkušnjami z delom v Sloveniji in tujini je postal eden najboljših strokovnjakov na področju izdelave moških oblek.

Izdelujemo moške obleke po meri za vse priložnosti. Izbira se lahko med več kot 200 različnimi artikli iz 100 % naravnih italijanskih volnenih tkanin. Obleko izdelamo v treh tednih.


Vrhunska moška in ženska oblačila so izdelana iz najbolj kakovostnih tkanin po osebnih merah in individualnih zahtevah – izdelujemo moške poslovne obleke, moške poročne obleke, maturantske obleke, ....Najdete nas na sedežu firme v občini Moravske Toplice, Tešanovci 11. Ter na naših predstavništvih:

- Ljubljana, Dunajska 59 (ob torkih od 13h-19h)

- Poročna agencija Goga, Miklavž pri Mariboru, Ptujska cesta 13

WHITE COUTURE

Poročni salon White Couture iz Ljubljane, je butični salon, kjer bodoče neveste čaka bogata izbira poročnih oblek in ostalih poročnih dodatkov priznanih svetovnih znamk, kot so Pronovias, Nicole sposa, Divina sposa, Miss Kely, Milla Nova in še mnogo drugih.

Za vas izbiramo le visoko kvalitetne poročne kolekcije in z največjim veseljem svetujemo pri izbiri, zato dajemo velik poudarek na osebnem stiku.


Pri nas boste neveste našle od najbolj modernih poročnih modelov, pa vse do večne klasike. Sanjska princeska…, romantična A linija…, eleganten stil na ribico…, lahkotna padajoča… ali kratka linija. Za vsako nevesto najdemo pravi model.

Kombinacija in igra materialov, kot je čipka s tilom, čipka s satenom, shifonom, do najbolj nežnih in preprostih linij ter kombinacij. Vse to in še več boste našle v našem poročnem salonu.


POROČNA AGENCIJA GOGA

Da smo lahko predstavili tudi naše najmaljše modele, pa je poskrbela poročna agencija Goga. Na pisti: Inja, Laura, Eli in Nuša.Še več utrinkov iz same modne revije pa vam bomo predstavili v kratkem.

FOTO: Aleš Kocbek


Ne spreglejte:

bottom of page