top of page

Odprli prenovljeno poslovalnico

V centru Supernova Nova Gorica, na Prvomajski ulici 35 v NOVI GORICI, se je v sredo 21.marca odprla prenovljena poslovalnica KiK, ki bo s svojo ponudbo zagotovo obogatila center Supernova. Samo otvoritev so pospremila številna dogajanja ter napovedala prihajajoče velikonočne praznike, ki bodo tudi v KiK-u v znamenju dekorja in pisanih dodatkov ter spomladanske mode.

KiK Supernova – Nova Gorica je ena izmed petih prodajaln Goriške regije in ena od treh iz Nove Gorice in Šempetra, ki je prenovljena odprla svoja vrata. Na otvoritvi so poskrbeli za številna dogajanja, pri katerih niso pozabili tudi na najmlajše. Za celodnevno animacijo je poskrbela priljubljena pevka in animatorka Miša Zečevič, ki je ustvarjala z malčki in jim na obraze pričarala številne risane poslikave njihovih najljubših junakov.

V vlogi zajčke, pa ji je družbo delala tudi maskota velikonočnega zajca, ki je otrokom popestril obisk v trgovini in jih razveselil s sladko pozornostjo. Za več pisanih nagrad pa so ob kolesu sreče in na zbiranju smerokazov poskrbele tudi hostese.

Na ulici so obiskovalci lahko ujeli velik smerokaz, ki je naznanjal, koliko je še do cilja nove trgovine KiK Supernova in jim podelil majhne smerokaze za sodelovanje v nagradni igri. V žrebu, ki ga je opravila vodja poslovalnice Anja Jakopič, je prvo nagrado – darilne bone v vrednosti 40 Eur prejela Helena Petravčič iz Orehovlja in drugo nagrado v vrednosti 20 Eur Neva Lah iz Nove Gorice. Obe izžrebanki sta bili prisotni v trgovini in nagrado prejeli na licu mesta.

Podjetje KiK Slovenija je svojo prvo poslovalnico odprlo leta 2007 v Murski Soboti. Od takrat je minilo že deset let in danes se ponašajo že z 52. poslovalnicami. Podjetje nudi preko 250 delovnih mest in skrbi za pozitivno energijo na delovnih mestih.


Ne spreglejte:

bottom of page