top of page

Predstavitev kandidatk Miss Slovenije 2018

Projekt Miss Slovenije z letom 2018 znova napoveduje nove projekte s katerim bodo v ospredje postavili Slovenijo, slovenske izdelke, slovenske pokrovitelje, slovenske oblikovalce, domače glasbenike, avtorje, slovensko podjetništvo, sam slovenski turizem in slovenske blagovne znamke. Aktualna Miss Slovenije Maja Zupan je z veliko ekipo v Rimskih Termah sprejela nove kandidatke, ki so se predstavile v okviru projekta Miss Slovenije.

V Rimskih termah so se v začetku marca začela prva srečanja in priprave kandidatk, ki so se predstavila širši javnosti na svečanem dogodku. 25 lepotic, ki so bile izbrane v projekt predstavljajo svojevrstno zgodbo, združeno v projektu Miss Slovenije, ki je predstavnica vsega tega.

Po lanskoletnem regijskem izboru, kjer je krono najlepše prejela Maja Zupan, bo v letošnjem letu izbor znova poskrbel za nekoliko drugčano predstavitev izbranih deklet, ki se bodo tekom priprav na polfinalni izbor predstavila v različnih zgodbah.

Da je projekt zaživel na kakovostnih temeljih pa so poskrbeli tudi partnerji projekta.

Strateški tehnološki partner projekta skupina STROKA.si

TOSAMA z blagovno znamko Jasmin

Podjetje CARSO – s prehranskim dopolnilom Algea

DEWESOFT

ALPINA, ki je že lansko leto za finalni izbor Miss Slovenije oblikovala posebne čevlje za finalilstke.

Ves čas pa jim bo na razpolago tudi ekipa, brez katere tudi danes dekleta ne bi videti tako čudovito kot izgledajo.

Za dekleta skrbi uradna vizažistka projekta

PROKOZMETIKA – s kozmetiko EVAGARDEN

SPA SPACE – ZORAN PASARIČ, ki je poskrbel za čudovite pričeske

KOZMETIČNI SALON – PURE PRIVE STUDIO

STUDIO SOLIS – uradni fotograf projekta Grega Eržen

Projekt Miss Slovenije vsako leto gradi na zastavljenih temeljih, na bogati vsebini, povezovanju in dodano vrednostjo. Zdaj več ne govorimo o tem, da je to zgolj lepotno tekmovanje. Lepota je zajeta v delu procentov, vse ostalo pa so segmenti, kot so: podjetništvo, humanitarno področje, turizem, moda. Glavni cilj je dekleta izobraziti in jim ponuditi številne možnosti na različnih področjih. Naši poslovni partnerji prav zato poskrbijo, da dekleta dobijo številne izkušnje.

MARJETA HRIBAR - Kuolmi - KOLMI Marjeta Hribar nakit iz premoga –

THE LIE by JPZ – JERNEJA PODBEVŠEK ZHEMBROVSKYY

NANCYBEACWEAR – kopalke

Že v lanskem letu je bil projekt Miss Slovenije naravnan tudi precej humanitarno.

Pomagalo se je otrokom iz socialno ogroženih družin, zbirali smo šolske potrebščine, obdarili otroke s posebnimi potrebami in zbirali sredstva za nakup invalidskega vozička. Tudi letos bo izpeljanih nekaj akcij s katerimi bomo izpostavili problematiko socialno ogroženih družin in otrok. Otroci so najbolj nemočna bitja, ki si sami ne morejo pomagati.

Vse to slišano danes je le en mozaik vsega, k čemer strmi projekt Miss Slovenije.

Foto: Studio Solis / Grega Eržen

Ne spreglejte:

bottom of page