top of page

Tudi mamice s(m)o lahko seksi!

Nisem skrila navdušenja, ko sem zagledala novo kolekcijo perila Lisca Selection (pomlad poletje 2018). Prav tako sem se odločila, da s fotografinjo Natalijo Jelušič Babič narediva nekaj seksi fotografij in z njimi odprem temo, da se lahko ženske tudi po rojstvu otroka počutimo seksi. Ne glede na to, kakšne smo in koliko smo stare – Dovolite si biti seksi!

Veliko žensk me pazljivo tipa kakšen je občutek če se postaviš v spodnjem perilu pred fotografski objektiv. Veliko si jih to želi, a jim je nerodno. Ne vedo, kako bi se sprostile. Zadržki so takšni in drugačni. Kar ni narobe, še posebej če imamo do svojega telesa kritično samopodobo. Priznam, tudi sama sem se po rojstvu hčerke “znamarila” v smislu gibanja, zdrave prehrane ipd. Ampak kljub vsemu, je to razlog, da si ne dovolimo biti seksi?


S fotografinjo Natalijo sva na fotografiranju pričarali čudovito vzdušje in sama mi je svetovala, kako se naj zakrijem, da se “kritične” točke prikrijejo (smeh). In to je tisto zaupanje, ki med fotografom in modelom ne sme manjkati. Da pa sem potegnila iz sebe tisto seksi plat pa je poskrbela Lisca s kokekcijo Selection Spring Summer 2018.


SELECTION SPRING-SUMMER 2018

Tokratna kolekcija Selection spring summer 2018 je v znamenju vezenja in prosojnih detajlov. Svojo lepoto poudarjajo drzni učinki tatuja, kristali Swarovski, brezšivni robovi in svilnata mehkoba ob dotiku s kožo… Modni in opazni modeli, ki burijo domišljijo – modrček bralette, z drzno izbrano podporo lepemu dekolteju; polprosojen bodi bralette za elegantno izzivanje; modrček high neck, ki ga boste želeli pokazati …


Za prvo fotografijo sem izbrala :

TOP S PENASTO OBLIKOVANIMI BALKONET KOŠARICAMI »GLORY«

Razkošno spodnje perilo za posebne priložnosti in za tiste, ki obožujejo glamur. Lahkoten, tanek til, prefinjeno vezenje in romantična čipka ustvarijo izgled tattooja na koži. Mehka mikro pletenina zagotavlja svilnat občutek na koži. Eleganten top z balkonet košaricami lahko nosite kot top pod sakojem ali kot atraktivno perilo. Čipka v vratnem izrezu na prosojnem tilu deluje kot tattoo, podoben učinek pa doseže tudi vezenina na košaricah. Top je atraktiven, udoben in eleganten, balkonet košarice pa privzdignejo prsi in ustvarijo privlačen dekolte. Za lažje oblačenje lahko majico ob strani zapnete z zadrgo. Perilo pa ima atraktivno tudi hrbtno, kjer s čipko ustvarimo moderen izgled tattooja.

Druga fotografija je nastala z izborom hlačk Panty in modrčka s penasto oblikovano košarico.

HLAČKE PANTY »SOPHISTIC«

Udoben kroj panty hlačk z bogato aplikacijo in drobnimi kristali Swarovski na prednjem delu ter detajlom naborka prosojne tkanine na zadnjem delu. Til, podložen s prijetno mikro pletenino, v igri črne prosojnosti preko zelene pletenine ustvari modno blokado dveh komplementarnih barv. Modne navdušenke boste v panty hlačkah zapeljevale v stilu. Za zapeljiv videz hlačke panty dopolnite s poljubno izbranim modrčkom iz istoimenske serije »Sophistic«.

MODRČEK S PENASTO OBLIKOVANO KOŠARICO “SOPHISTIC”

Mehkoba tila in svilnato nežna mikro pletenina sestavljajo modrček s penasto oblikovano košarico »Sophistic«, ki je na voljo vse do globine košarice E. Bogat dekolte, ki vam ga pomaga pričarati modrček, vizualno dodatno podkrepijo še bogata vezena aplikacija z drobnimi Swarovski kristali med košaricama in tanka elastična trakova, ki zapeljivo padata čez dekolte nad košaricama. Brezšiven zunanji izgled košaric omogoča, da je modrček odlična izbira za pod različna, tudi nekoliko bolj odprta in oprijeta oblačila. Baletni, v U oblikovani hrbtni del nudi prsim odlično oporo in udobje.

JUTRANJA HALJA »SOPHISTIC«

Začnite dan odeti v prefinjeni jutranji halji iz tanke, svilnate mercerizirane viskoze, ki zagotavlja nadvse prijeten občutek na koži. Šal ovratnik iz satena, prosojni 3/4 rokavi iz elastičnega tila poudarjajo sofisticiran izgled. Hrbtni del je stisnjen v gubo z všitim detajlom aplikacije s kristali Swarovski. Lahko jo nosite odpeto ali jo poljubno zavežete z všitimi satenastimi trakovi. Zapeljiva izbira za pod haljo je kratka spalna srajčka »Sophistic«.


Sledil je še izbor za spanje:

SPALNA SRAJČKA »SOPHISTIC«

Za dame, ki želijo sofisticiranost in prefinjenost perila serije »Sophistic« prenesti tudi v spalno toaleto, je tukaj spalna srajčka, ki s premišljeno kombinacijo tanke, svilnate mercerizirane viskoze in prosojnim tilom privablja poglede. Zapeljiv kroj s poudarjenim prsnim delom in prefinjenimi detajlom s kristali Swarovski poskrbijo, da se boste v kratki spalni srajčki počutile samozavestno in zapeljivo.


Ne spreglejte:

bottom of page