top of page

Prevzele Milano

»Body positive« flashmob z italijansko »influencerko« Lauro Brioschi in Lisco v Milanu

V svetu, kjer se vse odvija neverjetno hitro, tudi živimo tako – le redko si vzamemo čas, da se ustavimo, razmislimo in še enkrat pogledamo. Prvi vtis je tisti, ki šteje največ. Zato se ogromno žensk nenehno trudi, da bi bile lepe – in so nesrečne, jezne, nezadovoljne, če ne dosežejo nekih nerealnih standardov. A smo mnogo več kot le naš izgled. Ženske smo lepe – ne glede na obliko in velikost. In ne le to – smo močne, intuitivne, pametne, uspešne, lahko smo gospodinje, mame in uspešne poslovne ženske v eni osebi … z nasmehom na obrazu.


Tovrstno je bilo tudi sporočilo posebnega dogodka, ki ga je italijanska influencerka in model z oblinami Laura Brioschi organizirala ob koncu milanskega tedna mode. 30 zelo različnih deklet, velikih in malih, suhih in bolj polnih, je sodelovalo na modni reviji »Body positive«, v samem središču Milana na Piazza Duomo – kljub mrazu so se sprehodila le v perilu. Laurin izbor za dogodek je bilo perilo Lisca – minimalistično, a modno, v katerem se vedno počuti odlično.

In tudi sama sem se pred kratkim postavila pred objektiv fotografinje Natalije Jelušič Babič v čudovitem spomnjem perilu Lisce in kmalu vam bom pokazala, da so tudi ženske, pri 40-ih lahko seksi.


Foto: Mattia Abbiati


Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page