top of page

Ujeti med perilom - v prenovljeni prodajalni Lisca

V ljubljanskem nakupovalnem centru Supernova je Lisca namreč na novi lokaciji odprla prenovljeno prodajalno, ki vabi k brskanju po modnih trendih naših najbolj intimnih oblačil.

Novo prodajno mesto je oblikovano skladno z najnovejšimi merchandising standardi, ki na prvo mesto postavljajo obiskovalke. Sodobno, a še vedno romantično vzdušje, diskretna osvetljava, minimalistična postavitev in topli materiali - dovolj razlogov, da se bodo ženske počutile kot doma in si z veseljem vzele dovolj časa, da najdejo popoln modrček zase. Lisca pa poseben poudarek namenja tudi osebju, ki je strokovno usposobljeno, da s pravimi informacijami in simpatično energijo poskrbi za prijetno nakupno izkušnjo.

Sicer pa so obiskovalci v novi prodajalni Lisca lahko brskali že med svežo pomladno kolekcijo perila, ki je seksi in ženstvena, v nežnih pomladnih tonih, seveda pa ne manjka vedno aktualnih črnih, belih ali kožnih modrčkov. In čeprav je zunaj še zima, se lahko pogrejete z novimi kopalkami, ki vas bomo vsaj v mislih popeljale v vroče poletje.

Foto: Mediaspeed

Ne spreglejte:

bottom of page