top of page

Za večji užitek pod prho!

V letu 2015 je AXOR predstavil prvi interaktivni element za nadzor prhe – AXOR One – mojstrovino preproste uporabe in intuitivnega rokovanja. AXOR One združuje aktiviranje izhoda vode, regulacijo njene količine in nadzor njene temperature v enem elementu, s čimer ustvarja nove dimenzije prhanja. Odlično dopolnilo: AXOR One ročna prha z dvema vrstama pršila – zasnovana v studiu Barber & Osgerby.

Široki pas vode

Edinstvena oblika ročne prhe združuje kote in krivine v popolno enotnost. Zelo kakovostni in natančno izdelani kovinski korpus s popolnoma integrirano ročico je vertikalno nameščen na pršno konzolo. 90-stopinjski zavoj pritrdilnega elementa omogoča selektivno masažo vratu ali glave z revitalizacijskim, selektivnim pršilom. Ta širok, mehek pas vode intenzivira svoj wellness učinek skozi vodoravno pozicioniranje ročne prhe. Z močnejšim curkom pršila za čiščenje telesa, AXOR One ročna prha ponuja drugi tip pršila, ki ju je mogoče enostavno in intuitivno izbirati s pritiskom na gumb.

“AXOR One ustvarja s kontrolnim elementom in ročno prho zanesljivo enotnost oblike in delovanja - brez umetniškega razkošja,” pojasni Silke Giessler, vodja marketinga blagovne znamke AXOR.


Preprosta oblika nadzornega elementa, prefinjene proporcije, natančne podrobnosti in minimalni dizajn ročne prhe ustvarjajo brezčasnost v vsaki kopalnici. AXOR One postane viden le toliko, kolikor želi uporabnik: z individualizirano storitvijo AXOR Finish Plus, na voljo je v različicah od kroma do rdečega zlata.

AXOR do popolnosti razvija, gradi in izdeluje pipe, prhe in pribor za luksuzne kopalnice in kuhinje. Na najvišji estetski in tehnološki ravni se avantgardno ustvarjajo edinstveni kosi in zbirke. Nekateri izmed njih veljajo za klasike kopalniškega dizajna.


Skupaj utelešajo trditev "Oblika sledi popolnosti": razvojni proces se namreč ne zaključi, dokler se ne more dodati ali odstraniti ničesar več. Svetovno znani oblikovalci, med njimi Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud in Patricia Urquiola, že več kot 20 let razvijajo po tem receptu vodilne oblikovalske izdelke. AXOR je blagovna znamka skupine Hansgrohe.

Ne spreglejte:

bottom of page