top of page

50 odtenkov roza

Roza. Barva, ki je osvojila svet, zdaj vstopa tudi v svet nege. NIVEA je namreč za vse ljubiteljice ličil ustvarila edinstven roza dvofazni negovalni odstranjevalec ličil, ki zelo temeljito, nežno in hitro odstrani tudi vodoodporna ličila na predelu okrog oči.

Roza je trendi!

Roza se je vrnila kot meteorit. Vanjo so od glave do pet odete največje svetovne zvezdnice, kot so Gigi Hadid, Alexa Chung in Emily Ratajkowski. V raznovrstnih roza odtenkih vse pogosteje vihrajo tudi lasje, ne le na modnih brveh in pri zvezdnicah, temveč tudi na ulicah. Roza, ki je pravzaprav bledi odtenek rdeče, je dobila ime po cvetu. Raziskave so pokazale, da jo v zahodnem svetu največkrat povezujemo s šarmom, sladkostjo, čistostjo, ženstvenostjo, romantiko in nežnostjo.

Nežna moč roza odstranjevalca ličil NIVEA

Zdaj lahko roza kraljuje tudi v vaši kopalnici in pri vsakodnevnem odstranjevanju ličil. Novi, nadvse nežni dvofazni negovalni odstranjevalec ličil NIVEA, ki je posebej zasnovan za kožo okrog oči, je namreč privlačne roza barve, ki se, ko ga pretresemo, pomeša z brezbarvnim delom vsebine. Zabaven trenutek, ki te zlahka zasvoji! Odstranjevalec povsem nežno odstrani tudi vodoodporno maskaro in ličila, pri tem pa neguje občutljivo kožo okrog oči.

Uporaba je povsem preprosta: Dvofazni negovalni odstranjevalec ličil NIVEA dobro pretresite, nanesite na blazinico vate in enostavno odstranite ličila od notranjega proti zunanjemu kotičku oči. Drgnjenje ni potrebno, izdelek pa je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč. Prepustite se nežnosti, naj vaše oči razvaja roza negovalni odstranjevalec ličil NIVEA.

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page