top of page

Priprave na poletje

V poletje vstopite s čvrstejšo kožo

NIVEA predstavlja nova in izboljšana Q10 mleko in losjon za telo za čvrsto kožo, ki zdaj vsebujeta vitamin C, za dodaten hladilni učinek pa je na voljo novi Q10 losjon za čvrste noge, ki je posebej zasnovan za noge.

Da boste v poletje vstopili s čvrstejšo kožo, vam bo v pomoč NOVA linija NIVEA Q10 za učvrstitev, ki zagotavlja čvrstejšo kožo telesa že v desetih dneh.

Počutiti se morate dovolj samozavestne, da pokažete svojo čudovito čvrsto kožo, še posebej ko se nezadržno približuje poletje. NIVEA z novo in izboljšano linijo za telo Q10 pomaga ženskam, da svoje telo pripravijo na poletne dni. Uveljavljena NIVEA Q10 mleko in losjon za telo za čvrsto kožo zdaj učvrstita kožo že v desetih dneh. Novi formuli združujeta dva močna antioksidanta – koencim Q10 in vitamin C – ter opazno učvrstita kožo in izboljšata njeno prožnost.

Posebej za noge so strokovnjaki za nego kože pri znamki NIVEA razvili Q10 losjon za čvrste noge z mentolom, ki zagotavlja dodaten hladilni občutek. Utrujene noge bodo takoj osvežene, koža pa bo že v desetih dneh postala opazno čvrstejša. Z linijo za telo NIVEA Q10 je lahko vsaka ženska dovolj samozavestna, da to poletje pokaže svojo čudovito čvrsto kožo.

V desetih dneh do izboljšane prožnosti kože

NIVEA Q10 mleko za telo za čvrsto kožo in NIVEA Q10 losjon za telo za čvrsto kožo vsebujeta dobro poznano sestavino koencim Q10. Q10 je koži lasten koencim in je prisoten v vsaki celici človeškega telesa. Količina tega koencima se naravno zmanjšuje s staranjem in celice začnejo izgubljati svoje obnovitvene in obrambne sposobnosti. »Za še boljši rezultat smo formuli Q10 mleka in losjona za telo za čvrsto kožo izboljšali, tako da smo jima dodali stabiliziran vitamin C,« razlaga Sabine Schulz z oddelka za globalne raziskave in razvoj pri znamki NIVEA Body. »Novi formuli združujeta dva močna antioksidanta, koencim Q10 in vitamin C. Zaradi te kombinacije naši novi formuli učinkovito zmanjšata oksidativni stres.« Vitamin C v kombinaciji s koencimom Q10 pomaga zaščititi kožne celice in strukturo kože. Novi formuli pomagata izboljšati prožnost kože, rezultati pa so vidni že po desetih dneh. Koža je videti opazno lepša, čvrstejša in bolj gladka.

Za utrujene noge: takojšen hladilni občutek z mentolom

NIVEA predstavlja tudi novi Q10 losjon za čvrste noge. Losjon, razvit posebej za težke in utrujene noge – pogosto težavo številnih žensk –, daje takojšen svež občutek in opazno učvrsti kožo v samo desetih dneh. Formula združuje koži lastno sestavino koencim Q10 in mentol. Mentol, ki je znan po svojem hladilnem učinku, je bil formuli dodan, da daje takojšen občutek osvežitve. »Težke noge so pogosta težava, ki prizadene mnoge ženske,« razlaga Sabine Schulz. »Priporočamo masažo meč z NIVEA Q10 losjonom za čvrste noge. Masaža pomaga sprostiti noge, izdelek pa hkrati tudi učvrsti kožo.«

NIVEA Q10 losjon za telo za čvrsto kožo zdaj z vitaminom C. Izboljšana formula z močnima antioksidantoma, koencimom Q10 in vitaminom C, opazno učvrsti kožo in izboljša njeno prožnost že v desetih dneh. Losjon, ki se hitro vpije, intenzivno navlaži kožo za 48 ur.

NIVEA Q10 mleko za telo za čvrsto kožo zdaj z vitaminom C. Izboljšana formula z močnima antioksidantoma, koencimom Q10 in vitaminom C, opazno učvrsti kožo in izboljša njeno prožnost že v desetih dneh. Hranljivo mleko, ki se hitro vpije, intenzivno navlaži kožo za 48 ur.

NOVO: NIVEA Q10 losjon za čvrste noge

Nova formula je obogatena s koencimom Q10 in hladilnim mentolom za takojšen občutek svežih nog in opazno učvrstitev kože že v desetih dneh. – Losjon, ki se hitro vpije, intenzivno navlaži kožo za 48 ur.

Ne spreglejte:

bottom of page