top of page

Za čiste lase!

NIVEA micelarni šampon: lasje še nikoli niso bili tako čisti


Z novima NIVEA micelarnima šamponoma se lahko vsak dan znova veselite čistih las in svežega, zdravega lasišča. Lahka formula globinsko odstrani umazanijo, sebum in ostanke izdelkov za oblikovanje, pri tem pa je nežna do las in lasišča. Za prijeten občutek ter voljne, lepe in zdrave lase.


Le kaj je lepšega od sveže umitih, čistih las?

Vse več žensk si zato dejansko umiva lase vsak dan, kar jim nudi trenutek sprostitve med usklajevanjem službe, športa, skrbi za otroke in drugih obveznosti. Pri tem mora šampon z las odstraniti ostanke izdelkov za oblikovanje, posledice okoljskih vplivov in odvečni sebum, obenem pa mora imeti blago formulo, ki tudi pri vsakodnevni uporabi ščiti lase in lasišče ter jih ohranja zdrave.


Šampona NIVEA vnašata koncept inovativne micelarne tehnologije v svet las

NIVEA zdaj nudi rešitev za vsakodnevno nežno umivanje las in lasišča: nova micelarna šampona NIVEA vnašata koncept inovativne micelarne tehnologije v svet las. Formula z miceli, ki se nežno speni, ne vsebuje parabenov, silikonov in barvil. Lase in lasišče temeljito očisti, ne da bi jih obremenila ali jim odvzela hranilne snovi. Micelarna tehnologija v formuli šampona deluje kot majhen magnet. Miceli med umivanjem las obdajo delce umazanije, odvečni sebum in morebitne ostanke izdelkov za oblikovanje. Tako jih lahko nežno odstranite in zlahka sperete z las. In rezultat? Občutek čistosti in svobode, zdravo lasišče ter voljni, zdravi lasje.


NIVEA micelarni šampon za mastne lase Primeren je za vsakodnevno globinsko in nežno čiščenje normalnih do mastnih las ter lasišča, ki hitro postane mastno. Formula šampona z micelarno tehnologijo in izvlečkom melise globinsko očisti lase in odstrani odvečni sebum, umazanijo, posledice okoljskih vplivov in ostanke izdelkov za oblikovanje. Poleg tega ne vsebuje silikonov, parabenov in barvil. Rezultat so voljni, čudovito čisti lasje s prijetno svežim vonjem po melisi, in negovano lasišče.


NIVEA micelarni šampon za lomljive lase

Vsi, ki imate občutljivo lasišče in lase, lahko zaupate NIVEA micelarnemu šamponu za lomljive lase. Formula šampona z micelarno tehnologijo in izvlečkom lokvanja nežno očisti, pomiri in osveži lase ter na njih pusti prijeten vonj – povsem brez silikonov, parabenov in barvil. Rezultat: na občutljivem lasišču ni več občutka napetosti, ostane samo občutek svežih, zdravih las in lasišča. Lasje so okrepljeni in prožni.

Ne spreglejte:

bottom of page