top of page

Bombažek za vse generacije

Maja Plohl uspešno gradi zgodbo spletne trgovinice Bombažek, kjer ponuja izključno naravne izdelke ekološke kakovosti. Kot mati triletni hčerki zagotovo ve, kaj si želi in kaj je pomembno za malčke, zato se trudi, da v spletni trgovinici ponuja resnično izbrane izdelke tako za majhne kot velike. Maja da velik poudarek na ekološko kakovost, ki mlačkom nudijo udobje. Vse to pa predstavlja in nudi v spletni trgovinici Bombažek.

Maja o Bombažku:

“Pri Bombažku vedno izhajam iz osebnega stališča, torej, kaj bi, kot mama, kupila za svojega otroka. Izbiram in ponujam naravne izdelke ekološke kakovosti, proizvajalci, s katerimi sodelujem, kakovost jamčijo s certifikati in delujejo tudi po načelih pravične trgovine (fair trade). To se mi zdi v času hitre mode, ki je velik okoljski in družbeni problem, še kako pomembno.”

“V prihodnje si želim ponudbo dopolnjevati tudi z izdelki domačih ustvarjalcev. Vesela sem, da sem že v letošnjem letu stopila na to pot skupaj z ekipo, ki ustvarja usnjene otroške mokasine Mia & Mika. To je slovenska blagovna znamka, ki z mislijo in spoštovanjem do narave ustvarja ročno oblikovane usnjene izdelke,” doda.

“Z nakupom izdelkov iz Bombažkovega izbora so tako kupci pomirjeni, da so izbrali dobro. To, da jim lahko svetujem iz osebne izkušnje, saj večino izdelkov uporabljam in materiale dobro poznam, pa je za marsikoga dodana vrednost.”

Ne spreglejte:

bottom of page