top of page

Izberite domačo kakovost!

Izberite slovensko!

Čas obdarovanja je za nami in kaj je tisto, česar ste se najbolj razveselili? Moj Božiček je prebral moje želje in mi pod jelkico nastavil nekaj zame in nekaj za mojega moža.

Ko sem odvila paket me je noter pričakal čudovit komplet nove kolekcije Queen rose spodnjega perila Lisca. Čudoviti kosi spodnjega perila, ki se mi podajajo kot uliti. Sama že nekaj časa obožujem domače – slovensko spodnje perilo, ki se ponaša z odlično kvaliteto. Pred časom sem opravila tudi test med znano blagovno znamko Victoria’s Secret. To si lahko preberete TUKAJ.

Testirala sem tudi druge ponudnike spodnjega perila – tudi tiste cenejše različice. Vedno znova pridem do istega zaključka. Kaj mi pomaga če si kupim komplet spodnjega perila – (iz Kitajske), za katerega odštejem 12 Eur in ga po nekaj mesecih nošnje lahko vržem v smeti?

Ste se kdaj vprašale drage moje, kakšno blago se uporablja za izdelavo tovrstnih izdelkov? Kaj damo na kožo – neposredno? Kakšne certifikate imajo tovrstni produkti Made in China?

V bistvu nas obkrožajo na vsakem koraku in večino proizvodnje se seli na daljni vzhod. A doma imamo produkte, ki so kvalitetni, kjer stojijo za kakovostjo in proizvodnjo. Kjer dajemo kruh in delo domačim delavcem…

Vse to me žalosti.

Sama imam v omari najstarejši moderc LISCE, ki je iz leta 2004. Brez heca. Čudovit črn modrc, ki ga še danes dam nase, kadar se oblečem nekoliko elegantneje. Je namreč čudovit z dodatkom črnega satena. Res je, da ni takšen, ki bi ga nosila vsak dan, je pa z mano že več kot 13 let. In kvaliteta je še vedno ista. Ni se raztegnil, blago je še vedno takšno kot mora biti. In o tem vam govorim. Kvaliteta. Kvaliteta, ki traja… In za to kvaliteto veliko raje odštejem kakšen euro več, kot za tiste izdelke, ki pridejo iz Kitajske.

Jaz sem za LISCO in te dni lahko izkoristite še 20% popust. Več na njihovi spletni strani. TUKAJ

Ne spreglejte:

bottom of page