top of page

Modni šov, kot ga še ni bilo!

V Mariboru je modni oblikovalec Marjan Krnjič, ki ustvarja pod blagovno znamko MK exclusive v Hiši zabave Trust pripravil modni spektakel, kot ga že dolgo ni bilo.

Marjan je sicer znan po tem, da so njegovi šovi spektakularni in v petih letih obstoja njegove znamke, smo bili priča že številnim neverjetnim zgodbam. Tale v Trustu je znova presegla vsa pričakovanja.


Marjana sprmeljam že vrsto let in vesela sem, da smo tudi z Glammodels podprli projekt, kolikor smo lahko. V sklopu naše šole je nekaj modelov uspešno prebilo led in nastopilo na šovu, kot ga poznajo v tujini. Dobra izkušnja - to pa zagotovo.


Blagovna znamka MK Exclusive je posebna in navdušuje s svojimi kosi. Je pa Marijan naredil še korak dlje in se povezal z odlično pevko July Jones, s katero so ustvarili tudi modne nahrbtnike. July je v Trustu prav tako pustila svoj pečat.

"Pod znamko MK Exclusive oblikujem sedaj že peto leto. Na mojih modnih šovih hodijo vedno najbolj priljubljeni modeli in šovi so res produkcijsko in tehnično vedno dovršeni - že od nekdaj. Morda naju prej niso slišali ker sva iz Maribora in je Slovenija vseeno majhna in vsak pač izpostavlja svoje. Tukaj v Londonu se pa igra na odprte karte. Ni »fejkanja« - igranja," mi je nedavno zaupal Marjan.

Marjan skupaj z Mr.Josephom že dobro leto dni živi in dela v Londonu. Skupaj sta zagnala projekt, ki sta ga uspela realizirati preko platforme Adrifund, ki je bil nekakšna popotnica za ta dva šova v Londonu in Mariboru.


"Vsak moj šov je zgodba zase. Ima natančno začrtano zgodbo, ki jo navadno razvijamo tri mesece in še nato sama organizacija traja približno enako. Vsak trenutek povezan s temi dogodki je dobro premišljen in zahteva svoj čas. Veliko časa. Je pa res, da smo se skozi leta z ekipo že navadi drug drugega in sva že visoko produkcijski šov z lahkoto organizirala tudi iz Londona. Sva pa seveda, da sva prišla do tega res veliko pretekla."

V Mariboru smo bili priča res odlične zgodbe in Marjan je naredil korak dlje. Korak, ki za nas Slovence ni tako tipičen.

Nesebično je povezal s svojim modnim šovom še druge oblikovalce in jim dal priložnost, da se predstavijo tako doma, kot v Angliji. Svoje izhode sta tako delila še Aleš Černi in Mirjam Bernard. Oba krasna oblikovalca katerih kreacije obožujem in z njima tudi sodelujem. Res sem vesela, da znamo prestopiti meje in se povezovati izven naših "vsakodnevnih okvirjev". Marjan tudi iz te plati moj poklon.


Ne spreglejte:

bottom of page