top of page

NIVEA Essentials zdaj z antioksidanti in 24-urnim vlaženjem kože

Vaša najljubša krema za vsakodnevno nego obraza za gladko kožo in zdrav videz je bogatejša za izboljšano formulo in nov, še privlačnejši dizajn.

Vsak dan je drugačen: druženje s prijatelji ali sorodniki, dolg dan v službi ali počitnice ob morju. Toda za brezskrben in uravnotežen življenjski slog vsi potrebujemo določene vsakdanje obrede – in prvi izmed njih je naša vsakodnevna nega kože obraza. Nova linija NIVEA Essentials za 24-urno intenzivno vlaženje je odlična za osnovno nego za vse tipe kože in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Nova formula vsebuje tudi antioksidante, ki pomagajo zaščititi kožo pred prostimi radikali in aktivno obnavljajo kožo preko noči – koža je tako vsak dan odporna, gladka in zdravega videza.

Intenzivno vlaženje kože

Izboljšana linija NIVEA Essentials za vsakodnevno nego kože obraza je primerna za različne tipe in potrebe kože, vključno z normalno, suho, občutljivo in mešano kožo. Linija krem zagotavlja 24-urno intenzivno vlaženje za vse tipe kože. Formule za nego obraza, ki vsebujejo zaščitne antioksidante, nevtralizirajo proste radikale in aktivirajo koži lastno antioksidacijsko zaščito. Ta učinkoviti energijski paket pomaga poživiti kožo utrujenega videza. Kožo zaščiti in poskrbi za občutek odporne in gladke kože!

Za vsak tip in stanje kože je na voljo posebej zasnovana krema. Vsaka vsebuje sestavine, ki izpolnijo zahteve posameznega tipa kože:

NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + REFRESH dnevna krema za normalno do mešano kožo z antioksidanti ima lahko formulo z vitaminom E, ki navlaži kožo in ohranja občutek svežine na obrazu ter zdrav videz.

NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + NOURISH dnevna krema za suho do občutljivo kožo z antioksidanti kožo nahrani z bogato formulo, ki vsebuje karitejevo maslo. Temeljito navlaži kožo, da lahko dlje zadržuje vlago.

Ne spreglejte:

bottom of page