top of page

Naj bo božič za vse!

Mesec odravanja, mesec lepih želja in mesec poln pričakovanj. Vse to bi lahko rekla, da je mesec december.


Moja Ajša kot polnopravni član družine se letos ne bo razveselila pasjih priboljškov, kajti pred dvema mesecema smo ji diagnosticirali diabetes. Ampak o tem vam bom napisala posebej blog, ker se mi zdi, da je to vseeno stvar, ki potrebuje nekaj več pozornosti.


Namesto priboljškov pa jo bo pod jelkico čakala nova ovratnica. V novi butični trgovinici Premium pet v Europarku lahko najdete velik nabor res lepih ovratnic. Se mi zdi, da je to pri nas v Mariboru manjkalo in sama sem tiste posebne ovratnice uvažala s Tajske. Ajša je sicer že prava gospa ampak pri ovratnici takoj ve, kaj je njeno in kaj nosi. Zraven pa ima v stilu roza ovratnice tudi roza povodec Flexi. Imava takšnega, ki ima led utripajočo rdečo lučko, da naju ob večernih sprehodih takoj opazijo. Zraven pa je še bela lučka, da Ajšo osvetlim in ji pokažem pot. Te povodce prav tako najdete v trgovinah Premium pet. No morda pa sem vam dala namig za kakšno božično darilce, ki bi vašega ljubljenčka počakalo pod jelkico. Več pa tukaj: PREMIUM PET


Da svoje pisanje zaključim še z zadnjo mislijo. Ne pozabite: Prazniki so precej lepi, po drugi strani pa so za naše koštručke tudi precej stresni. Mislim predvsem na čas, ko na nebu zažarijo ognjemeti in ko začnejo pokati petarde. Zato ne pozabite, ne mečite petard in ne spuščajte raket, če veste, da so v vaši bližini živali.

Njim je to veliko huje kot naše kratko zadovoljstvo, ki ga vidimo s prižganimi lučmi na nebu.


Pa do naslednjič!

PS: na sliki kuža Bači. Enostavno tako cortkan, da sem ga morala objavit.


Miša

Ne spreglejte:

bottom of page