top of page

Nova trgovinica All4Kids

V Mariboru se je še pred prazniki v centru mesta na priljubljeni Gosposki ulici 26 odprla prav posebna trgovinica All4Kids, ki je s svojo bogato ponudbo razveselila predvsem mamice in njihove malčke.

Veseli me, da je Teja (lastnica) usresničila svoje sanje in iz spletne trgovinice naredila še čudovito trgovinico. Enostavno morate jo videti v živo.

Sama sem bila navdušena nad njihovo ponudbo in Tejo, ki je zelo prijazna in vam bo z veseljem svetovala pri izbiri in nakupu, obiskala že nekaj krat. (Mimo grede, njene kavice, v trgovinici so enkratne!)

Vesela sem, da je tovrstna trgovinica z izbranim prodajnim rogramom zagotovo velika pridobitev za Maribor kot tudi samo mestno jedro, ki se počasi, s prihodom novih ponudnikov lepo širi.

Butična trgovinica All4Kid je trgovinica z osebnim pristopom ter kakovostnimi izdelki. V njej boste našli blagovne znamke: My Bag’s, Ju-ju-be, Done by Deer, Elodie Details, A Little Lovely Company, Trixie, Taga, Tron, Banz, Childhome, MiniBini, Little Lambo, DoddleBags in še in še.

In še več fotografij:

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page