top of page

Moj mali Božiček!

Vsako leto v času praznikov s Kiano narediva nekaj čudovitih slikic in ob pogledu na prve, ki so nastale v času njenega rojstva so nekaj najlepšega.


Nisem jih objavljala in danes bom z vami delila nekaj mojih misli. Mnogi bi morda rekli, zakaj izpostaljamo otroke in tudi sama nisem pristaš nenehnega objavljanja fotografij. Ampak to je poglavje zase.

Moja Kiana uživa v slikanju, mogoče zato, ker to počneve že od njenega rojstva. Vsako leto sem namreč izdelala kolendar. Kiana pa se je prizkusila tudi že v vlogi modela. Pri šestih mesecih je slikala svojo prvo reklamo. Pri enem letu pa je bila model slovenskega proizvajalca otroških oblačilc Clar, ki imajo sedež v Mariboru.

Sama sem na njihovo kolekcijo postala pozorna v eni izmed trgovin, ko sem začutila kakovost njihovih oblačil. Usoda je želela, da smo se našli in da sem spoznala njihovo delovanje in celotno produkcijo njihove kolekcije. Danes premišljeno kupujem, saj vem koko dela, truda je vloženo v vsak kos in kakšna kakovost je v teh oblačilcih.

Za njihova oblačila izbirajo izključno najboljše materiale s pridobljenimi številnimi certifikati kakovosti. Še posebej pa mi je pomembno, da tkanine nimajo škodljivih vplivov na zdravje. Dnevno se srečujemo z odpoklici tako otroških igrač kot oblačil, ki prihajajo z azijskega trga. Potrošnik pa jih kupuje zato, ker so poceni. Kaj mi bo cel kup bodijev za otroka, ko pa je njihova kvaliteta vprašljiva? Raje za isti denar kupim enega ali dva, za katera vem od koder prihajata.

Joj jaz tako zaidem vedno znova s poti, ko pišem. Enostavno preveč misli imam in bi vam vse rada povedala.

Skratka prazniki so pred vrati in enostavno takšen čas je, da nas vse preplavljajo lepe misli.


Foto: Natalija Jelušič Babič


Pa do naslednjič!

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page