top of page

Na vrhu mesta zaživela Zimska Luftarca!

Zakorakali smo v najbolj čaroben del leta, Mariborčani pa so ponovno dočakali svoj priljubljen božično obarvan kotiček nad mestom - Zimsko Luftarco!

Lansko leto sva z mojo Kiano naredila nekaj čudovitih slikic in upam, da nama letos še tudi uspe. In zakaj nama je tako všeč?

Enostavno Luftarca v vseh štirih letnih časih poskrbi za pravo vzdušje. In zagotovo je Zimska Luftarca nekaj posebnega.

Terasa s konceptom štirih letnih časov je s prvimi dnevi decembra zasijala v pravljični podobi in tudi letos na vrh Slavije privabila praznično razpoložene meščane.

Četudi niste ljubitelj božične euforije se boste toplem ambientu in magičnem razgledu težko uprli. Utrip lučk, okrašene smrekice, retro smuči, tople dekice ter vonj po klinčkih in cimetu zagotavljajo, da boste tudi največji zagovorniki poletja vsaj malo vzljubili zimo.

Nova zimska sezona je poleg klasičnega kuhančka in mamljivih vročih čokolad v Luftovo ponudbo prinesla kar nekaj novosti iz kategorije 'da te pogreje', pestro kolekcijo Gin Laba pa po novem bogatijo tudi zimski 'sloe' gini. Ne samo pijača, za prijetno počutje na svežem luftu skrbijo tudi topli grelniki in mehki skuštrani sedeži.

Mislim, da sem vam dala dovolj vzrokov, da obiščete zimsko luftarco. Kaj še čakate?

Midve sva že zajahali sanke, se slikali s prikupnim snežakom, napisali pismo Božičku.. sedaj v dobri družbi ob pogledu na zasanjano mesto pa bove počakali še na uresničitev najbolj skritih želja.. ;)

PS: Se vidimo v Luftarci!

Foto: Miša in Kiana = ALEŠ KOCBEK

Foto: galerija Luftarce = JERNEJ KOGELNIK

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page