top of page

Preprosto čudovite, ne glede na leta

Nova linija krem NIVEA Anti-wrinkle plus nega proti gubam nudi učinek globinskega vlaženja, zaščito pred soncem in odlično kombinacijo visokokakovostnih sestavin, prilagojenih vaši starosti. Gre za popolno rešitev za ženske po 35., po 45. in po 55. letu, ki iščejo nego za zgodnje preprečevanje gub.

Za vse ženske, ki želijo upočasniti negativne vplive časa na kožo, je NIVEA ustvarila edinstveno linijo krem NIVEA Anti-wrinkle plus nega proti gubam, ki zagotavlja maksimalen učinek proti gubam, zaščito pred škodljivim sončnim sevanjem in vlaženje kože. Nove kreme NIVEA nudijo visoko kakovost, ki si jo lahko privošči vsaka ženska.

Ženske po 35. letu

Po 35. letu starosti se začne koža obraza vidno spreminjati. Ne samo da se na njej pojavi več gub, spremeni se tudi njena splošna struktura. V tem obdobju je najbolj izrazit znak staranja kože pojav prvih mimičnih gubic, koža je vse bolj suha in slabše navlažena.

To lahko preprečimo z dnevno in nočno nego proti gubam, ki jo nudi NIVEA Anti-wrinkle plus krema proti gubam z dodatnim vlaženjem 35+. Posebej razvita formula zagotavlja vse, kar koža v tem življenjskem obdobju najbolj potrebuje: glajenje gub in intenzivno vlaženje. Njen učinek izhaja iz dragocenih sestavin: olja grozdnih pečk, ki nudi močno zaščito in globinsko vlaženje kože, vitamina E, naravnega antioksidanta, ki učinkovito preprečuje fotostaranje, ima obnovitvene lastnosti in ohranja ustrezno navlaženost, ter UV-filtrov. Nočna krema je obogatena s pantenolom, ki spodbuja nočni proces regeneracije kože, poleg tega pa izboljša njeno sposobnost za vsrkanje in vezanje vode v poroženeli plasti povrhnjice.

Ženske po 45. letu

Pri ženskah po 45. letu so procesi staranja kože izrazitejši. Metabolizem se upočasni in leta izpostavljenosti okoljskim dejavnikom (zlasti UV-sevanju in reaktivnim kisikovim spojinam) se odražajo na obrazu. V tem obdobju so najvidnejši znaki staranja kože gube in bistveno zmanjšanje čvrstosti.


Za ženske po 45. letu je NIVEA uvedla novo linijo izdelkov proti gubam NIVEA Anti-wrinkle plus krema proti gubam z dodatno učvrstitvijo 45+, ki nudi učvrstitev in učinek glajenja gub. Dnevna krema vsebuje olje mareličnih koščic, ki ima močan učinek učvrstitve, karitejevo maslo za okrepitev naravne zaščitne bariere in vlaženje ter UV-filtre. Nočna krema združuje izjemno hranilno olje makadamije in pantenol.

Ženske po 55. letu

Po petdesetem letu se v ženskem telesu pomembno zmanjša raven ženskih hormonov, estrogenov, ki uravnavajo večino procesov, ki zagotavljajo čvrstost in vitalnost kože. Najvidnejši znaki staranja kože tedaj vključujejo poglabljanje obstoječih gub in bistveno zmanjšan regeneracijski potencial kože.


Za ženske po 55. letu je NIVEA razvila novo linijo izdelkov proti gubam NIVEA Anti-wrinkle plus krema proti gubam z dodatno poživitvijo 55+. Posebej razvita formula zagotavlja vse, kar koža v tem življenjskem obdobju najbolj potrebuje: glajenje vidnih gub in poživitev. Dnevna krema zato vsebuje arganovo olje, ki upočasni proces staranja kože, kalcij in UV-filtre. Nočna krema združuje avokadovo olje, ki učinkovito obnovi zaščitno bariero kože, ki z leti oslabi, in pantenol, ki močno spodbuja nočne procese regeneracije.

Ne spreglejte:

bottom of page