top of page

Življenje v mestu

Koža potrebuje zrak, da lahko diha – in uživa v spokojnem nočnem spancu. Polno in turbulentno življenje v velikem mestu lahko hitro pripomore, da je koža prezgodaj videti utrujena. Nova linija NIVEA URBAN SKIN nudi celovito zaščito pred vsakdanjim stresom, ki ga prinaša urbano okolje.


Toda, kjer je na kupu veliko ljudi in priložnosti, je tudi večja koncentracija emisij izpušnih plinov, delcev umazanije in trdnih delcev – okoljskih onesnaževalcev, ki resno obremenjujejo kožo. Neizprosni sovražniki lepote so prav tako suh zrak v ogrevanih prostorih in prostorih s klimatskimi napravami, migotajoči računalniški zasloni in hiter življenjski slog. Naša koža se odzove s prezgodnjim staranjem, razdraženostjo, nepravilnostmi, utrujeno poltjo in neravnovesjem. Nova linija za nego kože NIVEA URBAN SKIN predstavlja zaščito in obenem tečaj samoobrambe za kožo: pomaga, da se koža zaščiti in sama brani pred škodljivimi zunanjimi vplivi.


Nova linija za nego kože URBAN SKIN vsebuje izvleček ekološkega zelenega čaja in hialuronsko kislino. Posebni, izjemno visoko učinkoviti antioksidanti imajo kot dobro raziskani in preizkušeni lovilci prostih radikalov različne pozitivne učinke na koži. Študije so dokazale, da antioksidanti v URBAN SKIN DETOX NOČNI KREMI – vključno z visoko učinkovitim bioflavonoidom alfa glukozilrutinom rastlinskega izvora – okrepijo naravno zaščitno funkcijo kože. Že po enem tednu redne uporabe je koža zjutraj bolje zaščitena pred prostimi radikali. URBAN SKIN DEFENSE DNEVNA KREMA z ZF 20 vsebuje licochalcon A, naravni antioksidant, ki deluje proti dnevni svetlobni obremenitvi in pomiri kožo.


Tudi pH-vrednost je odločilen dejavnik za zdravo delovanje kože. Vrednost pH ne sme škodovati zaščitnemu kislinskemu plašču, hidrolipidnemu filmu, ki varuje kožo pred škodljivimi okoljskimi vplivi in preprečuje draženje. Linija URBAN SKIN ima stabilizacijsko pH-vrednost, ki ustreza fiziološki vrednosti kože, zato optimalno podpira kožo pri izpolnjevanju njenih nalog.

Nova linija NIVEA URBAN SKIN obsega zaščitno dnevno kremo, okrepitveno nočno kremo in čistilno masko, ki kožo očisti globoko v porah.


Linija NIVEA URBAN SKIN

Ščiti kožo pred onesnaževalci v zraku: URBAN SKIN DEFENSE DNEVNA KREMA

Koža v urbanem okolju potrebuje varno zaščito, zlasti čez dan. Drobni delci umazanije se zelo močno prilepijo na kožo. URBAN SKIN DEFENCE DNEVNA KREMA kožo intenzivno navlaži za do 48 ur. Licochalcon A, naravni antioksidant, podpira obrambni sistem kože in pomaga, da se koža zaščiti pred okoljskimi vplivi. Osvežujoča in lahka formula z izvlečkom ekološkega zelenega čaja, hialuronsko kislino, zaščitnim faktorjem 20 in močno UVA-zaščito preprečuje prezgodnje staranje kože zaradi svetlobe.


[endif]--Okrepi vašo kožo, medtem ko spite: URBAN SKIN DETOX NOČNA KREMA

Po dnevu, ki ga koža preživi v znamenju obrambe pred ultravijoličnim sevanjem in okoljskimi stresorji, se ponoči v koži odvijajo različni procesi popravljanja poškodb in obnavljanja. URBAN SKIN DETOX NOČNA KREMA z izvlečkom ekološkega zelenega čaja in hialuronsko kislino učinkovito pomaga naravni biologiji kože, da izpolni te procese, tako da kožo oskrbi z visoko učinkovitimi antioksidanti in intenzivno vlago. Po obremenitvah, ki jim je bila koža izpostavljena čez dan, in večernem čiščenju ta izdelek, ki ima fiziološko pH-vrednost kože, zagotovi, da koža lahko hitro spet vzpostavi svojo optimalno pH-vrednost. Koža se lahko med spanjem aktivno obnovi in prejme novo energijo – za svežo in zdravo polt.


Očisti delce umazanije s kože: URBAN SKIN DETOX 1-MINUTNA MASKA ZA OBRAZ

Temeljito čiščenje obraza je prednostna naloga v vsakodnevnem lepotnem obredu, saj mestni zrak vsebuje drobne delce umazanije, ki so lahko celo dvajsetkrat manjši od premera pore. Testi so pokazali, da je URBAN SKIN DETOX 1-MINUTNA MASKA z izvlečkom magnolije posebej učinkovita proti tem okoljskim onesnaževalcem. Naravna bela glina, imenovana tudi kaolin, v le eni minuti deluje kot magnet, ki iz kože potegne olje, sebum in umazanijo, obenem pa dolgotrajno preprečuje pojav nepravilnosti in omogoča koži, da spet svobodno zadiha.

![endif]--

Ne spreglejte:

bottom of page