top of page

Kdo mi krade?

Zima je pred vrati in z njo prihajajo vse nevšečnosti. Tukaj imam v mislih predvsem mraz, topli in izusušeni prostori ipd... Zagotovo veste o čem govorim. Sama prilagajam nego svoje kože glede na zimsko letni čas in očitno moji koži prijajo spremembe. In v tem letnem času sem posegla po Eucerinovi kremi Elasticity +filler.

Foto: Natalija Jelušič Babič

Občutite svežino na svoji koži z Eucerin ELASTICITY+FILLER

Po 25. letu se pojavijo prvi znaki staranja, sprva nežne gubice, ki jih je mogoče zapolniti ter upočasniti razvoj z izdelki s vsebnostjo hialuronske kisline, v bolj zrelih letih pa koža strmi po drugih lastnostih kozmetičnih sredstev. S povečanjem števila gub se poveča tudi njihova globina, zato je izguba prožnosti v kombinaciji z nastankom globokih gub primarna težava staranja za mnoge ženske.


Linija Eucerin ELASTICITY+FILLER je bila posebej razvita za odpravljanje obeh težav in zagotavlja številne učinke proti staranju. Obrazi z gladko kožo niso videti le bolj sijoči in zdravi, ampak tudi mlajši brez nepotrebnih lepotnih posegov. Opaznost gub na obrazu uspešno odpravlja arctiiin. Gre za naravno pridobljeno aktivno sestavino iz plodov repinca, ki je glavna zmes dnevne in nočne kreme iz linije Eucerin ELASTICITY+FILLER. Tvorba kolagena v kožnih celicah se s staranjem upočasnuje, zato je potreben proces obnavljanja kolagena, ki ga pospešuje arctiin. Vsebino dnevne in nočne kreme prav tako odlikuje silimarin, močan antioksidant, ki elastin in kolagen ščiti pred razkrojem, obenem pa izboljša prekrvavitev kože na celični ravni. Gube zapolni hialuronska kislina v formuli obeh krem.


Eucerin ELASTICITY+FILLER dnevna krema okrepi strukturo kože, tako da izboljša njeno prožnost in zapolni globoke gube. Eucerin ELASTICITY+FILLER dnevna krema vsebuje tudi ZF 15 z UVA-filtrom za dodatno zaščito pred UV-žarki, ki lahko poglobijo gube in pospešijo staranje kože.Eucerin ELASTICITY+FILLER nočna krema vsebuje tudi arganovo olje. Ker je bogato z negovalnimi lipidi, ponoči pomaga pri regeneraciji in zgladi površino kože. Edinstvena in inovativna formula zagotavlja številne učinke proti staranju.


Eucerin ELASTICITY+FILLER oljni serum

Hranilna formula, ki vsebuje olje pegastega badlja, vitamin E in arganovo olje izboljša prožnost kože, jo naredi bolj čvrsto, okrepi njeno naravno odpornost in zgladi njeno površino. Po uporabi pomirjajočega olja postane koža svilnato mehka.


Nekaj informacij o odlični Eucerinovi liniji sem vam predstavila in da se vrnem nazaj na moj naslov. Kdo mi krade?

Ko sem odprla moje kremice sem ugotovila, da so le te že čisto prazne. Le kdo je tat v moji kopalnici?

Naloga, ki jo bom zdaj zagotovo raziskala...

Naslednjič vam zaupam še to.


Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page