top of page

Z njimi sem odraščala in to tradicijo nadaljuje tudi moja hčer!

Jolly barvice! 50 let izkušnej, 50 let tradicije, 50 let proizvodnje!

Otrok skozi faze svojega odraščanja spoznava tudi krteativni svet. Zelo vesela sem, da moja Kiana tako uživa v ustvarjanju. Pa naj bo to izdelava iz plastelina, ustvarjanje iz kamenčkov ali risanje z barvicami.

Zelo hitro je osvojila tehnike barvanja in v času poletja sva pobarvali nešteto pobarvank s flomastri Jolly booster XL. Naj omenim, da so flomastri izjemno dobri, saj moja 4-letnica s tanjšimi precej hitro izgubi voljo za barvanje. Pri booster XL pa lahko v kratkem času pobarva večje površine. Za začetke ustvarjanja več kot dobrodošli. In da vam zaupam, da so po novem tudi moji redni spremljevalci v torbici, kajti mamica jih mora imeti vedno pri roki, da ji njena hčerkica kaj lepega nariše.

PS: zaupam vam, da je to dobrodošlo sploh še si v kakšnem nakupovalnem cenutru in potrebuješ v trgovini nekaj časa zase. Moja Kiana si najde mesto in riše kar sredi trgovine.

No potem pa so tukaj še vode barvice, ki sva jih nedavno poreizkusile. Nove Twintabs vodene varvice vsebujejo kar 24 barv in so sestavljene iz dveh palet, ki jih povezuje pametni klik sistem. Kompaktni lahko ločljivi paleti sta zelo primerni za držanje v roki in omogočata, da svoje umetniške fantazije Kiana takoj prenese na papir.

Nekaj njenih umetnin na katere sem še jaz ponosna.

Več o produktih Jolly lahko najdete TUKAJ.

Ne spreglejte:

bottom of page