top of page

Presneti madeži!

In kako smo se lotili izziva!

Z Majo sva se pred 4 tedni lotili izzvia njenih pigmentnih madežev z uporabo Eucerin linije Even Brighter.

Veliko žensk se s tovrstno hiperpigmentacijo sooča po nosečnosti in porodu. Sama sem po 12 tednih uporabe Ecerin linije Even Brighter videla spremembe na svoji koži. Madeži niso bili več tako vidni. Zato sem se odličila, da povabimo k sodelovanju vse ženske, ki se soočajo s tem problemom. Med vsemi, ki ste poslale slike, so se pri Eucerinu odločili, da pomagamo še Maji. In res. Začela je uporabljati izdelke in po 4. tednih sem dobila prve njene slikice. Poglejte kako napreduje.

Eucerinova linija EVEN BRIGTER je namenjena zmanjševanju hiperpigmentacije.

MAJINI ODZIVI po 4.tednih:

Eucerin koncentrat, dnevno in nočno kremo sem začela uporabljati približno en mesec nazaj. Obraz zvečer najprej očistim z mlekom in tonikom, nato na kritične dele nanesem koncentrat in počakam, da se posuši. Ko se posuši, na celoten obraz nanesem še nočno kremo. Krema se lepo vpije v kožo in daje prijeten občutek. Zjutraj obraz splahnem s hladno vodo in nanesen tonik. Nato spet nanesem koncentrat samo na kritične dele in nato še dnevno kremo Eucerin. Spremembo sam težko opaziš, verjamem pa ljudem okoli sebe, ki me ne vidijo vsak dan in zmanjšanje madeža opazijo. Sprva je bil madež res zelo viden, vendar je po redni uporabi koncentrata in krem ta že precej zbledel. Občutek je dober, saj nimam več občutka, da vsak najprej opazi moj madež, šele nato mene

Kaj je Hiperpigmentacija?

Hiperpigmentacija označuje stanje kože, ko posamezna območja postanejo temnejša od ostale kože. Ta potemnitev, imenovana melazma, je posledica odvečnega rjavega pigmenta, ki skrbi za normalno barvo kože. Pri nastanku pigmentnih madežev so običajno vpleteni: genetika, UV svetloba, vpliv ženskih spolnih hormonov, starost, stanje po vnetjih in jemanje nekaterih zdravil (antibiotiki, kortizon).

»Razvoj novih učinkovin, kot je naprimer B-resorcinol, ki ga najdemo v izdelkih EVEN BRIGHTER Eucerin, kaže, da smo še korak bližje pri obvladovanju hiperpigmentacije. Še vedno pa velja, da je temeljna preventiva pred UV žarki in dnevna krema EVEN BRIGHTER vsebuje prav to, » pravijo strokovnjaki pri Eucerinu.

B- resorcinol je naravna sestavina, ki jo kožo izredno dobro prenaša. Tvorbo melanina zaustavi tam, kjer nastaja. Po štirih tednih, kolikor potrebuje povrhnjica kože, da se obnovi, se pigmentni madeži na površini kože posvetlijo. Če izdelke redno uporabljamo, je videz kože vsak dan boljši.

Klinične in dermatološke študije so pokazale, da linijo EVEN BRIGHTER, koža odlično sprejema. Ženske, ki so štiri tedne preizkušale linijo EVEN BRIGHTER so potrdile:

  • Koža je videti svetlejša 94%

  • Izboljša se videz kože 94%

  • Zgladi kožo 94%

  • Obnovi naravni sijaj kože 93%

  • Koža ima vidno bolj enakomeren ten 91%

Eucerinov EVEN BRIGTER je prinesel tisto, kar si želijo ženske povsod po svetu: enakomerno in sijočo polt.

Ne spreglejte:

bottom of page