top of page

Poročna agencija Goga

Na našem Sejmu poroke v hotelu Habakuk smo na modni pisti pripravili tudi nekaj za ženine. Da pa bo poroka popolna pa je tukaj še en nabor čudovitih poročnih oblek za neveste.

VB

Podjetje VB Oblačilni inženiring d.o.o. je podjetje za proizvodnjo moških oblek po meri, ki je zraslo iz stoletne tekstilno‑šiviljske tradicije v Pomurju. Ustanovitelj in lastnik firme je Branko Vratar, univerzitetni diplomirani inženir tekstilne tehnologije z več kot 20 letnimi delovnimi izkušnjami. S pridobljenimi izkušnjami z delom v Sloveniji in tujini je postal eden najboljših strokovnjakov na področju izdelave moških oblek.

Izdelujemo moške obleke po meri za vse priložnosti. Izbira se lahko med več kot 200 različnimi artikli iz 100 % naravnih italijanskih volnenih tkanin. Obleko izdelamo v treh tednih.

Vrhunska moška in ženska oblačila so izdelana iz najbolj kakovostnih tkanin po osebnih merah in individualnih zahtevah – izdelujemo moške poslovne obleke, moške poročne obleke, maturantske obleke, ....Najdete nas na sedežu firme v občini Moravske Toplice, Tešanovci 11.

Ter na naših predstavništvih:

- Ljubljana, Dunajska 59 (ob torkih od 13h-19h)

- Poročna agencija Goga, Miklavž pri Mariboru, Ptujska cesta 13

POROČNA AGENCIJA GOGA

Predstavlja se vam Poročna agencija - Goga iz Maribora, obstajajo že od leta 2005. Nahajajo se na lokaciji Ptujski cesti 13 v Miklavžu. Za bodoče neveste ponujajo širok izbor poročnih oblek izključno modele 2016, 2017 in 2018 znanih blagovnih znamk ( VILLAIS, AIRE, PRONOVIAS, DOMETRIOS, SAN PATRICK, COSMOBELLA, OREA SPOSA, MANUEL MOTA, EMMERLING, LADYBIRD, ....).

Na novo pri nas znana slovenska oblikovalka Urša Drofenik in njene kreacije. V ponudbi boste našle dolge, kratke, preproste, razkošne in klasične obleke po zadnjih modnih trendih. Svoje obleke bodo lahko izbrale tudi nosečnice in tiste s konfekcijsko številko do 56.

Za popestritev k obleki imajo na voljo poročni nakit in modne dodatke (bolero, krinoline, tančice, rokavice, tiare, lasnice, senčnike in torbice)... Poskrbijo tudi za ženina v enaki barvi in materialu vam lahko izdelajo suknjič, hlače, metuljček, kravato, šal, srajco ali telovnik, kot je nevestina poročna obleka.

V Poročni agenciji Goga najdete resnično unikate, pomagajo pri izbiri poročnih blazinic, podvezic, naprsnikov ali zapestnic, konfetov, barvnih škatel za pecivo, poročnih tiskovin, tablic za avtomobile. Vabila so lahko tiskana ali ročno izdelana, po želji napisana s kaligrafsko pisavo.

Izkušeni aranžerji in cvetličarji vam izdelajo poročne šopke, aranžmaje po najnovejših trendih floristike, dekoracije pa vam popestrijo poročno vzdušje. Poroko vam lahko v celoti ali deloma organizirajo, vodijo, animirajo, po potrebi poiščejo najboljšega ponudnika za vašo sanjsko poroko. Zagotovo si lahko izberete vse na enem mestu.

Ponudbo Poročne agencije - Goga si lahko ogledate tudi na www.porocna-agencija.si, izdelke pa lahko naročate preko spletne trgovine www.porocna-trgovina.si.

Predvsem Vam priporočamo, da si svojo sanjsko obleko izberete pravočasno, saj boste le tako našle tisto zares pravo!

Ne spreglejte:

bottom of page