top of page

Bleščeča Labello

"Labello, ki je z nami že 108 let, je od nekdaj rušil mejnike in bil vedno v koraku z modnimi trendi. Zdaj je znova predstavil nekaj izjemnega, izjemno bleščečega, novo omejeno serijo Labello Sparkle.

Naj vas bleščice v prazničnih dneh spremljajo na vsakem koraku," s temi besedami je na nedavnem dogodku regijska vodja znamke Labello Anita Bogataj Melihen napovedala prihod nove omejene izdaje balzama Labello Original.V korak z modnimi trendi


Šest bleščečih preoblek gre v korak z najbolj vročim trendom nove modne sezone - bleščicami, ki so tudi zaščitni znak priljubljene hrvaške modne znamke ELFS. Modni dvojec je na dogodku Labello Sparkle predstavil svoje najbolj bleščeče modne kose. In oblekel tudi Taro Zupančič, voditeljico dogodka.


Prav posebna embalaža

Balzami Labello Sparkle prihajajo tudi v prav posebni embalaži, ta ima na zadnji strani prostor za sporočilo, s katerim lahko bleščeče balzame Labello Sparkle v prazničnih dneh podarite svojim najdražjim. Tako delite nego in bleščice hkrati.


Čas je za bleščice!


Ali poznate tiste trenutke, ko se zdi, da je vse popolno, ko ste srečni in sijete od znotraj navzven? Dober dan ali prijetna izkušnja je lahko kot kanček bleščic ali majhna iskrica v nas. Zdaj je čas, da to iskrico delite s svojimi najdražjimi, da bo tudi njihov dan sijoč – z novo omejeno serijo balzama Labello Sparkle. Uporabite zadnjo stran embalaže za sporočilo svojim najdražjim in delite bleščečo iskrico tudi z njimi.


Naj vas v prazničnih dneh spremlja kolekcija šestih bleščečih embalaž, medtem ko preizkušena nega balzama Labello Original navlaži vaše ustnice in jih naredi gladke.


Šest bleščečih preoblek za legendarno nego ustnic

Znani balzam Labello Original neguje ustnice, njegova podoba pa se je spremenila. Šest bleščečih različic – rdeča, zlata, srebrna, rožnata, vijolična in zelena – spremeni nego ustnic Labello v pristen užitek. V prihajajočih prazničnih dneh delite nego in iskrice tako, da podarite Labello Sparkle in na embalažo zapišete iskrivo sporočilo. Zadnji del embalaže je posebej zasnovan prav v ta namen. Delite občutek negovanih ustnic s svojo družino in prijatelji – preprosto ga posredujte z omejeno serijo balzama Labello Sparkle.


In še nekaj utrinkov s promocije novih Labello Sparkle:

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page