top of page

Otvorili sejem poroke

Na sejmu poroke, ki smo ga imeli v hotelu Habakuk v Mariboru so se predstavili tudi naši modeli iz Glammodels šole v Murski Soboti. Pod vodstvom Tadeje Ternar so skupaj z velikimi modeli predstavljali blagovno znamko AVON.


Avon je vodilno svetovno podjetje v direktni prodaji kozmetičnih proizvodov. Poleg kozmetičnih proizvodov najdete v Avonovem katalogu tudi modne dodatke in nakit, ki ga predstavljamo tudi danes. Kolekcija nakita vsebuje klasične in trendi kose, kar lahko najdete tudi v aktualnem katalogu. Avonov nakit ne vsebuje niklja in je hipoalergen.

Avon svojim članom omogoča naročanje preko spleta v udobju lastnega doma. Katalog izhaja vsake tri tedne in je Avonova trgovina. Avon je prisoten na vseh kontinentih, v več kot 100 državah po svetu in ima več kot 6 milijonov samostojnih predstavnic, imenovanih Avon Ladies. Avon v Sloveniji prav letos praznuje prvih 15 let! Obraz kozmetike Avon so vrhunska manekenka Irina Shayk in igralka Olivia Wilde.


Za čudovit izgled deklet je s svojo ekipo poskrbela priznana vizažistka in mojstrica filmske maske Mateja Naberšnik. Kontaktirate jo lahko na njeni spletni strani www.matejanabersnik.si. Dekleta pa so bila prisotna tudi na našem sejmu in svetovala kako do popolnega poročnega make up-a.


Foto: Aleš Kocbek

Ne spreglejte:

bottom of page