top of page

Oblačila LUNA

V enem od izhodov na sejmu poroke v hotelu Habakuk so se nam predstavila ženska oblačila trgovine Luna, ki se nahaja v nakupovalnem središču Europark, najdete jih pa tudi na Ptuju. Od konca oktobra pa Luna odpira svoja vrata tudi v centru Maribora na Grajskem trgu!

V Luni boste drage dame našle različne kose modnih oblačil, od elegantnih, do poslovnih in casual. Njihovi kroji so udobni in nosljivi izdelani iz najkvalitetnejših materialov. Poigravanje s teksturo blaga in zanimivimi kroji izbrišejo dolgočasje poslovnega stila in ženskam omogočajo, da so zanimive in drugačne tudi ob formalnih prilikah. Z njihovim stilom boste tako originalne tudi v oblačilih za službo.

Foto: Luka Švigelj

V letošnji kolekciji jesen zima boste drage dame našle tudi številne čudovite jakne in plaščke, izbirate pa lahko med številnimi oblekami in stilsko dovršenimi kostimi. Zato se pogumno poigrajte z neobičajnimi vzorci in barvami - v tej sezoni vam je dovoljeno prav vse!

Letošnja jesen Zima v Luni v znamenju klasičnih krojev z dovršenimi detajli. Zato so jesensko zimsko kolekcijo poimenovali kar Classy by Luna, namenjeno damam, ki so elegantne, prefinjene, brezčasne predvsem pa CLASSY. Barvne kombinacije bodo prebudile vašo ženstvenost in jemale dih ter vabile poglede mimoidočih.

Več o njihovi koleciji pa vam bodo z veseljem predstavili v njihovi trgovini v Europarku, Outletu na Ptuju in v novi trgovini na Grajskem trgu, kjer boste zagotovo našle nekaj za vas.

Foto: Aleš Kocbek

Ne spreglejte:

bottom of page