top of page

Sejem POROKE Maribor

Ko pomislimo na poroko, vedno pomislimo tudi na obleko. Tisto klasično belo poročno obleko, ki skupaj z nevesto na poročni dan ustvarja prav posebno pravljico. Čisto njeno in njegovo. V zadnjih letih so se že dolgo prisotnim belim oblekam pridružili še mnogi drugi odtenki – rdeči, zeleni, celo črni. Paleta mnogih možnosti prav zagotovo poskrbi za to, da vsaka bodoča žena, pa naj bo še tako zahtevna, na koncu najde obleko, za katero reče: »Ta je zame!«

Pa ne samo ona, tudi za njenega izbranca se poleg klasičnih oblek gotovo najde tudi takšna, zaradi katere bo izstopal med vsemi drugimi gosti.

Nekaj čarobnega vzdušja smo za bodoče mladoporočence pripravili na SEJMU POROKE, ki se je odvijal v hotelu Habakuk v Mariboru. Sejem se je po nekaj letih premora znova vrnil v Štajersko prestolnico obogaten s čudovito modno revijo, na kateri so se predstavili razstavjalci poročnih storitev.

Z nami so bili: Poročna agencija Goga, VB oblačilni inžiniring, Hlebček, Poročna Kamrica, Tina She, Zlatarstvo Tofant, Šotori Petre, Zlatarstvo Gajšek, Magic Baloni, Fotografija Jelušič, tiskovine TinaShe, Trgovina Luna iz Europarka, Avon in drugi

Za dekleta je s svojo ekipo poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Nabseršnik za pričeske pa so poskrbeli v frizerstvu Škarica. Prav posebni dve nesevti, ki jih boste lahko danes videli tudi na tej pisti pa je poskrbel Sergej Grosman.

Posebna zahvala za dekoracijo prostora gre tudi Magic Augustinu, ki je našo modno revijo popestril s čudovitimi baloni. Sejem poroke in modno revijo je povezovala Sandra Auer, za glasbeno spremljavo pa je poskrbela Kim Begovič.

Foto in video: Luka Švigelj

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page