top of page

Kaj prinaša jesen?

Zame bo/je delovna…

Cele dneve pišem. Pišem in pišem. Kadar pa ne pišem pa organiziram.

Te dni sem bila vpeta v pripravo sejma poroka, ki se bo odvijal v Hotelu Habakuk v soboto 14.oktobra. Morem priznati, da je bil velik zalogaj po nekaj letih znova obuditi ta sejem v Mariboru in vesela sem, da se ga bodo udeležili tudi različni ponudniki poročnih storitev.

Jesen prinaša tudi pri meni številne izzive. S prijateljico Tadejo sva začeli z novo Glammodels sezono in vpisi so potekali v Mariboru in Murski Soboti. Z oktobrom pa smo začeli tudi s prvimi vajami. Nekaj naših modelov bo tako že nastopilo na prvi modni reviji v hotelu Habakuk in se preizkusilo v vlogi modela. Po drugi strani pa že kujem nove načrte, ki jih bomo uresničili še v jeseni. Čaka nas še ena modna revija – jesenska menjalnica in zagotovo bo do konca leta prišla še kakšna. Aja, pa da ne pozabim modne revije za trgovino LUNA, ki se odpira v centru Maribora 24.oktobra ob 17.uri. Vabljeni še tja!

Jesen je zame eno prav posebno obdobje, ko se narava počasi preobrača in pripravlja v tisto umirjeno stanje. Obarava se v pisane jesenske barve, ki prinašajo toplino. Prejšnji teden sem bila v Kranjski Gori in z ekipo smo opravili prav posebno delo. O tem sem že pisala v prenšnjem blogu TUKAJ. Nekaj utrinkov in lepih fotografij pa sva posnela tudi z našim fotografom Alešem Kocbekom.

Upam, da so vam všeč.

Foto: Aleš Kocbek

Pričeska: Frizerstvo Škarica

MUA: by me

Dress: Oblačila KIK

Ne spreglejte:

bottom of page