top of page

Najbolj varne jekleničke za vso družino

Danes vam predstavljam revolucionarne jekleničke PURA za vso družino. In zakaj so tako posebne?

Pura jekleničke iz 100% naravnega jekla. To je varna jeklenička za vso družino in je jeklenička, ki raste z vašim otrokom!


BREZ VSEBNOSTI: plastike in ostalih zdravju škodvljivih materialov ( phthalate-free, nafte, PVC, svinca…)

  • Varne: najvarnejše jekleničke na globalnem trgu zaradi izpopolnjenega izogibanja plastike! Presega vse fda, cpsia ter najstrožjo evropsko direktivo 2002/72/ec

  • Funkcionalne: Notranji pretok jekleničke je izdelan iz močnih silikonskih izolacijskih materialov

  • Sodobne: Privlačne barve in prilagodljive za majhne otroške rokice.

  • Enostavne za čiščenje: Pranje v pomivalnem stroju in velika začetna odprtina jekleničke omogoča enostavno čiščenje.

  • Zaneslijive: deli iz nerjavečega jekla imajo zanesljivo garancijo življenjske dobe

  • nastavki so iz 100% medicinskega silikona.

Na voljo klasične jekleničke ali termo jekleniče za hladne oz. tople napitke!


Razvojna ekipa Pura je prevzela izziv ustvarjanja prve (in samo) 100-odstotno brez plastike športne jekleničke na trgu ter brez vsebnosti strupov (toksinov) oz. ostalih zdravju škodljivih primesi, kar potrjujejo tudi certifikati. Športni nastavek s širokim vratom je izdelan iz 100% medicinskega silikona in omogoča prost pretok vseh vrst tekočin tudi gostejših kot so smoothiji, proteinski napitki, ... Perete ga lahko v pomivalnem stroju v zgornji košarici po želji ga lahko tudi sterilizirate

S Puro jekleničko si boste zagotovili, da vedno uporabljate najvarnejšo in najbolj eko-progresivno jekleničko na trgu.


PURA KIKI jeklenička za otroke, odrasle in športnike, 850 ml

Jeklenička je narejena iz obstojnega nerjavečega jekla in je varna za pomivanje v pomivalnem stroju. Priporočamo v zgornji košarici.


PURA KIKI termo jeklenička za otroke, odrasle in športnike, 260 ml Jeklenička je narejena iz obstojnega nerjavečega, antibakterijskega jekla. Jekleničko perite ročno za boljše vzdrževanje izolacije. Prav tako jo ne sterilizirajte. Jeklenička bo prav tako poskrbela, da bo vsebina ostala topla ali hladna dalj časa, cca do 8 ur. Nogavičko odstranite vsaj enkrat tedensko in očistite predel med jekleničko in nogavičko. Po potrebi jo odstranite večkrat predvsem v vlažnih razmerah. Primerna za potovanje, športne aktivnosti z njo boste vedno zagotovili idealno tempraturo vsebine.


PURA KIKI termo jeklenička za otroke, odrasle in športnike, 650 ml Jeklenička je narejena iz obstojnega nerjavečega, antibakterijskega jekla. Jekleničko perite ročno za boljše vzdrževanje izolacije. Prav tako jo ne sterilizirajte. Jeklenička bo prav tako poskrbela, da bo vsebina ostala topla ali hladna dalj časa, cca do 8 ur. Nogavičko odstranite vsaj enkrat tedensko in očistite predel med jekleničko in nogavičko. Po potrebi jo odstranite večkrat predvsem v vlažnih razmerah. Primerna za potovanje, športne aktivnosti z njo boste vedno zagotovili idealno tempraturo vsebine.


PURA KIKI športni nastavek

Pura kiki športni nastavek je izdelan iz 100% medicinskega silikona in je varen za pomivanje v pomivalnem stroju. Priporočamo v zgornji košarici.

Pura vsakodnevno uvaja inovacije, in to je morda naš najboljši izdelek, športni nastavek s širokim vratom! Pura si prizadeva ustvariti celovito dejavnost. Zaradi potreb odraščanja otrok je ustvarila en nastavek, ki raste z vašim otrokom. Primeren je tako za otroke kot odrasle ter športnike, pravzaprav za vsakogar, ki želi 100% varen pretok za njegovo nerjavečo jekleničko. Športni nastavek s širokim vratom omogoča prost pretok vseh vrst tekočin tudi gostejših kot so smoothiji, proteinski napitki... Perete ga lahko v pomivalnem stroju v zgornji košarici, po želji ga lahko tudi sterilizirate Kompatibilen je z vsemi Pura jekleničkami, ne ujema se le s prvotnimi 0.6L, 0.8L, 1.2L vodnimi jekleničkami za odrasle (notranji navoj, pokrovi). Lahko ste prepričani, da ste dobili najvarnejši izdelek za vašega otroka oz. za kogarkoli v vaši družini.

Pura-Kiki-11oz-MF-Straw-BlueSwirl

PURA KIKI silikonska slamica

Pura kiki silikonska slamica je izdelana iz 100% medicinskega silikona in se lahko pere v pomivalnem stroju v zgornji košarici oz jo po potrebi sterilizirate in je kompatibilna za vsemi Pura jekleničkami. Podolgovati del slamice se ne ujema le s 150 ml jekleničko. Sestavljena je iz dveh delov in sicer ustnika ter podolgovate slamice, katero lahko odstranite. To omogoča otrokom, da lahko pijejo z pokonci postavljeno jekleničko (z nastavljeno slamico) oz. da otrok sam dviguje jekleničko (nastavek samo z ustnikom). S Puro ste lahko vedno 100%, da uporabljate najbolj varne izdelke za otroke, ki jih trenutno ponuja svetovni trg.


PURA KIKI silikonska zaščita, 2kos

Pura kiki silikonska zaščita ne samo, da je iz 100% medicinskega silikona in da je primerna za zaščito vaše jekleničke med potovanjem. Uporabite jo lahko tudi kot skodelico za hranjenje vašega otroka. V njo lahko dodate kašice, smokije ipd. Perete jo lahko v pomivalnem stroju v zgornji košarici in jo po potrebi sterilizirate. S Puro ste lahko vedno 100%, da uporabljate najbolj varne izdelke za otroke, ki jih trenutno ponuja svetovni trg.


Več o jekleničkah PURA najdete TUKAJ


Da se boste lahko tudi sami navdušili nad temi PURA jekleničkami, vam danes eno podrajam. Napišite katero bi imeli v zapis pod objavo na mojem Facebook profilu in 27.septembra izžrebam nagrajenca/nagrajenko!


Ne spreglejte:

bottom of page