top of page

Imamo novo Miss Slovenije 2017

Ljubljana, 9.september, Gospodarsko razstavišče

V soboto je bila na gospodarskem razstavišču okronana nova Miss SLOVENIJE za Miss World. Med petnajstimi lepoticami je krono najlepše prejela Maja Zupan in bo tako barve naše dežele zastopala na svetovnem izboru Miss WORLD, ki se bo letos odvijal na Kitajskem. Miss Slovenije za Miss World so gledalci lahko spremljali preko neposrednega prenosa na Planet TV.


Za lepotni naslov se je na finalni prireditvi potegovalo 15 deklet iz vse Slovenije in

finalistke letošnjega izbora so bile:

Lana Krajnc (Maribor), Katja Gabrovec (Kranj), Tina Mede (Maribor), Ariana Hodžič (Koper), Patricija Finster (Police), Maja Zupan (Britof pri Kranju), Monika Pfajfar (Poljane nad Škofjo Loko), Lara Stenovec (Jezersko), Elmedina Berisha (Celje), Katarina Rondič (Vipava), Nina Dolič (Lucija), Špela Budič (Kranj), Laura Katarina Jularič (Borovnica), Sergeja Keržan (Brežice) in Nina Rems (Trzin).


Miss Slovenije je tako postala Maja Zupan, ki je prejela tudi lento Miss osebnosti, katero so izbrala dekleta in ekipa projekta Miss Slovenija.

Prva spremljevalka je postala Lana Krajnc, ki je osvojila tudi naziv Miss NOVA.

Druga spremljevalka pa Patricija Finster, ki je prav tako prejela še naziv Miss Slovenskih novic.

Miss fotogeničonsti je po zbranih facebok glasovih prejela Nina Dolič.

GLASBENI PROGRAM:

Gostje so na prireditvi lahko uživali v glasbenem programu Saša Gačnika – Svarogov, Nuške Drašček, Reper Zlatko, Žan Serčič in Leja Veneti.Plesna skupina Jaydance studio z društvom Sonček Celje.POKROVITELJI PROJEKTA/ NAGRADE

Projekt Miss Slovenije bo letošnji zmagovalki izbora znova ponudil številne možnosti na področju podjetništva, kulturnega sodelovanja in izobraževanja.

Nova Miss Slovenije bo:

  • postala obraz blagovne znamke Jasmin Nature, podjetja Tosama

  • postala obraz blagovne znamke QuickShoelace

  • prejela izobraževanje v okviru šole ličenja

  • prejela izobraževanje v okvirju javnega nastopanja Glammodels

  • prejela štipendijo podjetja Dewesoft Podjetje Dewesoft ponuja svojo infrastrukturo in znanje mladim podjetnikom skozi projekt Katapult in s tem povezuje izkušnje na eni strani ter mladostno zagnanost na drugi strani. Zato so se v Dewesoftu odločili, da podelijo štipendijo Miss Slovenije 2017 in s tem dajo možnost zmagovalki, da pridobi znanje ter izkušnje v sodelovanju z gospodarstvom.

Podporniki projekta:

Projekt so podprli poslovni partnerji, med njimi Skupina Stroka.si, ki je strateški tehnološki partner projekta, Tosama z blagovno znamko Jasmin in kozmetika Paese, Dewesoft, Marina Portorož, Alpina, Studio Solis, The Lie by Jerneja Podbeškek Zhembrovskyy ter agencija Glammodels.

OBLAČILA NA FINALNEM IZBORU:

1. izhod tekmovalk - Oblačila Puppa in salonarji Alpina

2. Izhod tekmovalk - Nancy Beachwear kopalke in in sandali Alpina

3. Izhod tekmovalk - V večernih oblekah in dodatkih blagovne znamke The Lie by JPZ in sandal Alpina

Uradni vizažistki projekta Mateja Kavčnik in Petra Kodela, za pričeske je poskrbela ekipa Zoran HairSpa iz Celja

Uradni fotograf projekta Grega Eržen, Studio Solis

»Miss Slovenije je več kot lepotno tekmovanje. Lepota je le majhen del celote, ki jo tvorijo različni segmenti. Dekleta dobijo nove izkušnje, možnosti in priložnosti, od njih pa je odvisno, ali jih bodo znala izkoristiti. Želela bi se zahvaliti vsem poslovnim partnerjem, ki so nas v letu 2017 podprli in verjeli v našo zgodbo, ter se v njej tudi prepoznali!«

Jelka Verk, lastnica licence Miss Slovenija za Miss World

FOTO: Grega Eržen / Studio Solis

O PROJEKTU

MISS WORLD (MISS SVETA) je najstarejše mednarodno licenčno lepotno tekmovanje in edino uradno tekmovanje v svetu, ki povezuje različne države ter sodi v sam vrh svetovnih lepotnih izborov. Ta prestižni projekt odlikuje vrhunska organizacija, tradicija, dobrodelnost, spektakularnost in udeležba več kot stotih predstavnic iz vsega sveta. Tekmovanje poteka v vsaki državi po predpisanem pravilniku, ki ga predpiše nosilec licence za posamično državo in ob upoštevanju mednarodnega pravilnika. Zmagovalka posamične države zastopa svojo državo na svetovnem izboru, kjer se zbere več kot 130 lepotic iz vsega sveta. Priprave na veliki finale potekajo mesec dni in organizator v sklopu priprav podeli več prestižnih nazivov že pred samim finalom. Najbolj prestižen naslov pa je seveda naziv MISS WORLD za posamično leto.

Več podatkov o projektu je dostopnih na uradni svetovni spletni strani: www.missworld.com in uradni spletni strani v MISS WORLD-SLOVENIA: www.missworld-slovenia.com

Ne spreglejte:

bottom of page